Nyhed

Se Thomas Bo Larsen i ny musikvideo fra Thomas Holm

Thomas Holm er klar med en ny video til sin nyeste single, som har skuespiller Thomas Bo Larsen i hovedrollen

Tilbage i maj i år udgav sanger og sangskriver Thomas Holm singlen "Alting Forandres", som viste en anderledes alvorlig side af Holm. Nu er der kommet en video til singlen, hvor han har fået en af Danmarks helt store skuespillere, Thomas Bo Larsen med.

"Ideen til samarbejdet opstod, da jeg ved et tilfælde så Thomas Bo Larsen udtale sig begejstret om min musik i et tv-program. Jeg havde igennem længere tid haft en idé til en musikvideo, hvor jeg gerne ville have en anden end mig selv til at spille hovedrollen," udtaler Thomas Holm og fortsætter:

"Jeg sendte en mail til Thomas Bo ud fra devisen om, at det jo ikke kunne skade at spørge. Jeg regnede bestemt ikke med at få et ja, men fik et svar lige med det samme om, at det var han frisk på," fortæller Thomas Holm.

Thomas Bo Larsen, som normalt ikke gør sig i musikvideoer, tilføjer: 

"Jeg fik en henvendelse på Facebook af Thomas Holm, som havde hørt, at min datter og jeg var fans af hans musik. Efter at have skrevet lidt sammen drønede jeg over til ham på min motorcykel. Vi mødtes herefter et par gange, hvorefter vi havde en synopsis klar til optagelse."

Holm er nok bedst kendt for sine mere humoristiske sange som "Nitten", "Selvmord På Dansegulvet" og "Knep Smerten Væk", men med "Alting Forandres" er sarkasmen lagt lidt på hylden for i stedet at tage fat i et mere alvorligt emne. Det er dog stadig pop-musikken, der er i højsædet, men nu med lidt mere mol end dur. 

Thomas Holm har tidligere udgivet soloalbummet "Middelklassehelt", der af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen fik tre stjerner, for dens iørefaldende, men letbenede stil.

Den nye single udkom på PDH Music, og måske det nye selskab i ryggen er med til at varsle nye tider for Holm, der regner med at udgive mere musik senere på efteråret og et nyt album i begyndelsen af 2014.

Se videoen her:

ANNONCE