Nyhed

U2 udgiver album primo 2014

I et interview på en irsk radiostation har bassist Adam Clayton afsløret, at bandet snart er klar med deres 13. studiealbum

Fans kan se frem til en ny udgivelse fra et af vor tids helt store bands. Gruppen fra Dublin, der med start i 1976 og især siden albumdebuten i 1980 har beriget med deres musik og meninger, er ved at nærme sig afslutningen på indspilningerne til efterfølgeren af 2009-albummet "No Line Of The Horizon." Sangene vil samle forskellige æraer fra U2's lange karriere.

"Jeg tror lidt, det er en tilbagevenden til det gamle U2, men med den modenhed, om man vil, som vi har opbygget gennem de seneste 10 år. Det er en kombination af de to ting og det er en virkelig spændende hybrid, siger bassist Adam Clayton til 98FM's Dermot & Dave show. Vi er i studiet. Vi prøver at få de her 12 sange til at sidde fuldstændig i skabet og få dem færdige til slutningen af november – så kan vi ligesom nyde julen."

U2-guitarist The Edge" der sammen med forsanger Bono, trommeslager Larry Mullen Jr. og så bassist Adam Clayton udgør bandet, tilføjer til Herald.ie, at de har eksperimenteret med forskellige lyde i studiet:

- Vi prøver altid at komme med noget anderledes, hver gang vi er i studiet. Men i virkeligheden er det fansene, der bestemmer det i sidste ende.

Tilbage i juni blev U2 spottet i Electric Lady Studios i New York, hvor de havde optagelses-sessions med producer Danger Mouse. Forsanger i Coldplay Chris Martin blev også spottet, da han droppede ind for at se, hvordan processen skred frem – og muligvis for at komme med gode råd.

Det kommende album bliver gruppens 13. studiealbum.

ANNONCE