Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Hvad vil du ha': Vince Clark eller Freud? Undergrundsberlinertechno eller pil-selv-rejer og rosévin ved havnevandet? Der er fester for enhver smag denne uge.

Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til , hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

We just can't get enough


Da Depeche Mode spillede i Parken i foråret, var det lige før, aftenens højdepunkter rent faktisk fandt sted efter koncerten, nemlig på dansegulvet til efterfesten på Culture Box, hvor der naturligvis udelukkende blev spillet Depeche Mode-tracks hele natten for et dansegulv fyldt med begejstrede fans. Og hvis man vil have mere af den slags, kan Depeche Mode- og synthpop-entusiaster i Aarhus og København glæde sig til henholdsvis fredag og lørdag aften, hvor det tidligere Depeche Mode-medlem Vince Clarke (billedet) står bag dj-pulten og mixer egne sange af Depeche Mode samt naturligvis en masse ting fra hans andre nuværende og tidligere projekter: Yazoo, Erasure og VCMG (hans elektroniske duoprojekt med Martin Gore). Vince Clark suppleres af Kristian Riis og René Thalund (fra Nephew), som kombinerer et dj-sæt med guitar - samt masser af Depeche Mode (og lignende) fra Gerth B og Sus Love.

Hvad: Vince Clark

Hvor: Train, Toldbodgade 6, Aarhus C.


Hvornår: Fredag 20. september kl. 23:59-05

Hvordan: GAFFA Live

Hvad: Vince Clarke


Hvor: KB3. Kødboderne 3, København V.

Hvornår: Lørdag 21. september kl. 21-05

Hvordan: GAFFA Live


 

Til fest med underbevidstheden

Inkarnerede festgængere ved, at enhver rigtig intens festoplevelse bør indeholde adskillige dyk ned i underbevidsthedens kulørte mylder af drømme og fantasier, men hvis man vil have en hjælpende hånd i den retning, serverer Golden Days' filosofi-festival, som kører frem til den 22. september, en fest, der serverer det hele på et sølvfad. Det foregår fredag i Koncerthuset fra kl. 19.30 under overskriften "Freuds Fredag", hvor DR UnderholdningsOrkestret spiller musik af Hindemith, Händel, Bartók, Mozart, Schönberg og Stravinskij, som "vil sætte dig i forbindelse med følelser og stemninger, du ikke anede, du havde".


Således blødgjort og i kontakt med underbevidstheden vil du blandt andet kunne nyde overraskende og æggende kager fra Madeleines Madteater, hoppe op på briksen hos psykolog Jørn Beckmann, møde drømmetydere og tankelæsere eller bare tage den hurtige genvej ned til id'et ved at hoppe i baren og købe drinks. Og er det stadig ikke nok, hjælper Rasmus Botoft dig undervejs "længere ind i sindet". Katrine Ring vender plader, og de freudianske festligheder slutter kl. 02.

Hvad: Freuds Fredag – koncert og sansebombardement

Hvor: Koncerthuset, Studie 1, 2, 3, 4 og Koncertsalen, Emil Holms Kanal 20‎


Hvornår: Fredag 20. september kl. 19.30 til 02

Hvordan: http://goldendaysfestival.dk

 


Rejehop på havnekanten

Så er det tid til en sidste omgang rejehop på havnekanten, når havnegrillen på Toldboden lukker ned for grillsæsonen med en sidste omgang skaldyrs-extravaganza. De første 200 gæster, som dukker op mellem 20 og 22, får pil-selv-rejer (åh, de er gode ude på Toldboden!) og fish'n'chips (de er også vildt gode på Toldboden!!!) samt rosé-vin og Heineken på huset. Klokken 22 bner natklubben som vanligt, og Buda fra Lulu Rouge samt Slickfandango står for musikken. Efter 23 koster det 100 kr. at komme ind.

Hvad: Havnegrillens lukkefest


Hvor: Toldboden Natklub, Nordre Toldbod 24, Kbh. K.

Hvornår: Lørdag 21. september fra kl. 20 (eller 22)

Hvordan: Facebook


 

Glædesrus på Prags Boulevard

I sidste uge kunne man finde berlinerstemningen på KB18, da Natmaskinen havde Motormiquel på besøg bag dj-pulten, og i denne uge er det på Prags Boulevard 43, det foregår, når Freudentaumel-festen ("Freudentaumel" betyder glædesrus på tysk) rykker ind i Bygning 5 (det er den perfekte bygning til et berliner-rave!) med ikke mindre end seks tyske dj's på programmet. Heraf vil de to hovednavne - Holger Hechler og Heimlich Knüller - være kendt for dem, der har været på Kater Holzig-klubben i Berlin og på Bachstelzen-scenen på Fusion. "De forstår som få andre at opbygge en spændingskurve og at hoppe mellem genrerne, som om det er det nemmeste i verden," lyder det fra arrangørerne, som også har hevet Powel, Sander Markey, Chris Hanke og Kevin Beyer til byen.


Hvad: Freudentaumel

Hvor: Bygning 5, Prags Boulevard 43, København S.

Hvornår: Lørdag 21. september kl. 21 til 06


Hvordan: Facebook.com

 

13 timers fest for de studerende


Der er omkring 5000 udvekslingsstuderende i Aarhus, og nu skal de have et festligt, månedligt samlingspunkt: Erasmus Life-festen, finder sted for første gang lørdag. Aftenen byder på hård electro fra Martin Bue, glitch fra Dead Friend, electropop fra newyorkerbaserede (men danske) FJER og koncert med den aarhusianske hiphopper Julaw, som optræder med liveband og blæsere. Og så er der hiphop hele natten fra dj Freddy og dj Bror. Festlighederne starter allerede kl. 16 med dj's og streetbasket udendørs og fortsætter indendørs til klokken 05.

Hvad: Erasmus Life Party

Hvor: Double Rainbow, Godsbanen, Aarhus C.


Hvornår: Lørdag 21. september fra kl. 16

Hvordan: Studenterhusaarhus.dk

ANNONCE