Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Skal du til tre-dages gadefest i Odense, til finalefest i Aarhus eller drømme dig dansende til Berlin? Find de vildeste dansegulve her!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Dans dig rundtosset i Odense

Gadefesten vender i år tilbage til Odense i en kollision med studiebyens rusperiode. I år er programmet en anelse opgraderet siden debuten sidste år, og den tre-dages gadefest har rigeligt til at holde danseskoene i gang. Vil du være med helt fra starten, så er det torsdag, det går ned med Startfest i Munke Mose, der bliver iklædt lys og tre scener rundt i mosen, hvor blandt andre RubA'Dub Sundays kickstarter festen, efterfulgt af Fritz Kalkbrenners spillen op til dans med sin melodiske house, og Cyril Hahn sender derefter publikum videre ud i nattelivet. Fredag åbner gaderne sig i samarbejde med en bred variation af gadeværter, der omdanner Odense til et stort dansegulv. Finalefesten om lørdagen er Karrusels klimaks, hvor festen foregår foran Odense Slot til tonerne af Trentemøller (dj-sæt), Ukendt Kunster, S!vas, samt sørger Berliner-kollektivet Keller for en fest, der er Berghain værdig. 

Hvad: Karrusel 2015

Hvor: Odense

Hvornår: 3.-5. september

Hvordan: https://billetto.dk/events/85896 

 

Fest efter i teatret

Ligesom andre gadefester har Karrusel i Odense en (tidlig) lukketid, og festen rykker derefter indenfor. Det sker hver eneste aften under Karrusel, hvor en række af Odenses klubber fortsætter festen til den lyse morgen. Men ligesom Finalefesten er Karrusels klimaks, vil efterfesten af samme art desuden finde sted om lørdagen på Teater Momentum. Den officielle efterfest præsenteres af Karrusel vil se ELOQ, Buda og Jean Von Baden bag lydsystemet i nogle lokaler, der ellers læner sig til den mere finkulturelle side. Find mere information på Karrusels officielle efterfester her.

Hvad: Karrusel og Ecstasy Kalaha's Officielle Efterfest – Teater Momentum

Hvor: Teater Momentum, Odense

Hvornår: 5. september kl. 23.59 – fri entré med gadearmbånd.

Hvordan: https://www.facebook.com/events/314514108723596/

 

Kulturskud i Kødbyen

Det for mange velkendte spillested KB18 inviterer i samarbejde med Kulturshot til 10-timersfest, hvor musik og cocktails flyder sammen i et lydbillede af melodisk house. Kulturshot opstod som et samarbejde mellem dedikerede bartendere og musikelskere, som søgte en alternativ måde at kombinere musikken, nattelivet og cocktailkunsten. På plakaten er blandt andre berlineren Sascha Braemer og danske Denis Horvat, der sørger for, at festen fortsætter indtil den sene morgen.

Hvad: Kulturshot & Sascha Braemer

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 4. September fra kl. 23.45

Hvordan: https://billetto.dk/da/events/kulturshot-with-sascha-braemer-at-kb18

 

Rust runder et halvskarpt hjørne

Der er ikke kun i Odense, hvor der i denne weekend er gadefester. I forbindelse med den københavnske natklubs 25-års fødselsdag, lægges der i ovnen til et sensommer-streetparty. Rust rykker i samarbejde med Red Bull Studios på gaden med blandt andre franske Canblaster, Slowolf med Felix De Luca, Bwoy De Bhajan, Julius Sylvest og Phase 5. Det går løs fra klokken 18.00, og når solen går ned, flyttes der indenfor til en efterfest, hvor størstedelen af line-uppet tages under armen, og får yderligere selskab af Youss og Bada$$ i Basement. Gadefesten er gratis, samt er der fri entré til den indendørs efterfest frem til kl. 22.00. Find mere information her

Hvad: Rust 25 år & Redbull Studios Streetparty

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 4. September fra – Kl. 18:00 - 05.00

Hvordan: http://www.rust.dk/node/217

 

Berghain-stemning på Culture Box

På lørdag markeres 10-årsdagen for det tyske pladeselskab Ostgut Ton, der fejres på den københavnske natklub Culture Box. Med base i det verdenskendte tyske spillested- og natklubkompleks Berghain, har tyske Tobias Freund efterhånden opnået særstatus på den ustoppelige elektroniske musikscene. Med sig har han to af Berghains faste dj's Kobosil og Fiedel, der vil udgøre lydbilledet i natklubbens Black Box, hvortil Apeiron Crew og Gabriella Vergilov optræder i henholdsvis Red Box og White Box.

Hvad: Ostgut Ton Zehn

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 5. september fra kl. 21.00

Hvordan: https://www.facebook.com/events/1609048376043981/

 

USOs hjemkomst fejres

I forbindelse med USOs kommende EP Vi Er Så Fine vender den lokale rapper hjem og fejrer udgivelsen på spillestedet Train i samarbejde med Colorz. Aftenen starter ud i det mere eksklusive hjørne, for personlig invitation er påkrævet, men kl. 22.00 åbnes dørene til en reception, der blandt andet byder på gratis øl og drinks til alle. Først kl. 23.00 løber det for alvor hele af stablen, hvor USO selv, og en lang række medbragte (og endnu ikke-offentliggjorte) venner og artister, vil indtage scenen og feste til tidlig morgen. Billetter kan kun købes i døren. 

Hvad: Hjem Til Aarhus – Officiel USO Releaseparty – Live: USO & Friends

Hvor: Train Live, Toldbodgade 6, Aarhus C

Hvornår: 4. september – kl. 22.00 - 05.00

Hvordan: https://www.facebook.com/events/1384725721834972/

 

Festugens finalefest

Aarhus Festuge sluttes af med finalefest på Train Natklub med et brag af en fest, når Apropos Live aflægger sit besøg. Visionen bag Apropos Live er at kombinere den unikke lyd fra fremadstormende dj's med unikke lokaliteter. Blandt de musikalske gæster er Joakim Skovbjerg, Sugarbois, Shaq, T.A.I.T. og Ary, der alle vil være at finde bag pulten i løbet aftenen, og ifølge Train vil en helt speciel gæst desuden aflægge sit besøg. 

Hvad: Apropos Live – Final Party

Hvor: Train Natklub, Toldbodgade 6, Aarhus C

Hvornår: 5. september fra kl. 23.55

Hvordan: https://www.facebook.com/events/912436725488609/

ANNONCE