Nyhed

MØ på turné med AlunaGeorge

Den 25-årige sangerinde får opmærksomhed fra alle kanter og skal nu på turné i Storbritannien

Danske MØ er populær for tiden. Det har hun faktisk været siden udgivelsen af den første single "Pilgrim" tilbage i marts. Nu har den feterede engelske elektroduo AlunaGeorge slået kløerne i det unge bytte og har headhuntet hende til en ni koncerter lang turné rundt på de britiske øer i oktober.

I sidste uge blev det annonceret, at MØ skal på tour med de succesfulde gutter fra den elektroniske dancehall-gruppe Major Lazer rundt i Europa til efteråret. Her skal de spilles fire koncerter i henholdsvis Berlin, Luxumburg, Stockholm og Oslo. Nu har engelske AlunaGeorge, der fik fire stjerner for debutpladen "Body Music"i GAFFA, fået øjnene op for den hypede dansker. Den britiske tour består af ni koncerter i både Skotland, Irland og afslutningsvist i Londons Shepherd's Bush Empire den 24. oktober.

Derudover er MØ blevet booket som headliner til flere internationale jobs på en række store europæiske scener. Det danske musiktalent skal, som hovedhavn, tiltrække publikum til koncerter i London, Stockholm, Zürich, Bruxelles samt Les Inrocks-festivalen på La Gicalle i Paris med 1500 tilskuere.

Når 2013 får en ende, vil MØ have spillet omkring 100 koncerter i 20 forskellige lande. 

ANNONCE