Nyhed

Naughty Boy gæster Danmark

Manden bag et af sommerens største hits ”La La La” giver koncert i Amager Bio

Naughty Boy har virkelig fået placeret sig selv på det musikalske verdenskort hen over sommeren. Ikke ret mange har kunnet undgå at høre hitbaskeren "La La La" featuring britiske Sam Smith, der har ligget i top ti på mange danske hitlister. I England er singlen gået ind som nummer ét på den officielle singlehitliste og er den bedst sælgende i år. Nu kommer den engelsk-pakistanske producer og sanger, med det borgerlige navn Shahid Khan, til Danmark. Den 27. november åbner Amager Bio dørene for alle med trang til velproduceret pop.

Naughty Boy har tidligere primært arbejdet som producer og med-sangskriver for forskellige, engelske kunstnere. Blandt andre på Emeli Sandés millionsælgende debutplade "Our Version of Events" fra sidste år. Nu har den 28-årige kunstner bevist, at han også kan klare den opgave, det er at stå i front for et monsterhit.

Naughty Boy har netop udgivet sit debutalbum "Hotel Cabana", som du kan se en lille teaser-video til nedenfor. Videoen er instrueret af sangeren selv, og de medvirkende er blandt andre den gamle veninde Emilie Sandé og den engelske rapper Tinie Tempah. GAFFAs anmelder Maria Therese Stæhr tildelte albummet tre stjerner og dommen: "Et udmærket her og nu-billede på Londons popscene, og bestemt værd at tjekke ud – men indrømmet, det er nok ikke et album, vi husker i fuld længde næste sommer."

Billetsalget starter fredag 20. september kl. 10:00 gennem livenation.dk og via billetnet.dk, telefon 7015 6565.

ANNONCE