Nyhed

Emeli Sandé giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den engelske sanger og sangskriver Emeli Sandé giver koncert i den nyrenoverede Falkoner Salen 1. november

Emeli Sandé drager på turné oven på udgivelsens af sit tredje album, Real Life, der udkommer 13. september. I en pressemeddelelse udtaler hun, at hendes mål med albummet er at give folk håb og selvtillid. "Især folk, som er blevet marginaliseret, glemt eller sparket ned af den usynlige undertrykkelse, som altid er der. Jeg vil bare gerne give folk denne usynlige superkraft, hver gang de hører albummet. Ligesom et batteri – når de har hørt pladen igennem, vil de føle sig genopladt."

Pop- og soulsangerinden og -sangskriveren brød massivt igennem i 2012, hvor hun debuterede med albummet Our Version of Events, der blev det bedst solgte i Storbritannien det år. Det blev fulgt op af det lidt mindre solgte, men dog velmodtagne Long Live the Angels i 2016, og i 2017 modtog Sandé den britiske orden MBE for sit bidrag til musikken.

Hun har gennem årene haft tre sange, der har toppet den engelske hitliste, dog alle i samarbejde med andre, nemlig Professor Green, Labrinth og all star-gruppen Artists for Grenfell, der i 2017 fortolkede Simon & Garfunkels "Bridge over Troubled Water" til støtte for ofrene og de efterladte efter branden i London-højhuset Grenfell Tower.

Sandé gav sidst dansk koncert på Tinderbox i 2015, hvor GAFFA gav hende en ganske pæn anmeldelse. Hun skulle have spillet på Nibe Festival i 2017, men måtte melde afbud med kort varsel grundet sygdom.

LÆS OGSÅ: Gennemmusikalsk og topprofessionel præstation fra den engelske hitmaskine

Billetsalget starter fredag 28. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med singleforløberen "Sparrow" fra Emeli Sandés kommende album Real Life:

ANNONCE