Nyhed

Newbees Festival fuldender program

Med fem nyligt offentliggjorte navne er programmet til Newbees Festivalen nu komplet

For et par uger siden løftede Newbees sløret for de første fem navne til årest festival, som talte Broke, So-So Echo, Sekuoia, The Minds of 99 og aarhusianske Karl William. Nu er festivalen klar med den sidste håndfuld navne.

De sidste artister, som fuldender årets program, er således De Dødelige, Taragana Pyjarama, Young Dinosaur, Goldie Chorus og sidst, men ikke mindst Baby In Vain.

Fra den elektroniske stjernehimmel kan man blandt andre opleve Taragana Pyjarama (på billedet, red.), som blandt andet står bag albummet "Nothing Hype", der udkom tidligere i år. Albummet fik af GAFFAs anmelder fire stjerner.


De Dødelige bevæger sig ligeledes indenfor den elektroniske sfære, dog med et islæt af r&b. Duoen, der består af Ulrik Schultz & Andreas Ringblom, har tidligere varmet op for Marie Key.

De purunge Young Dinosaur gav i sidste måned koncert til dette års Oppenheimer-festival, hvor de fremførte en farverig palet af deres gamle og nye materiale. Du kan læse mere om koncerten her.

Gol­die Chorus er et enmand­spro­jekt bestående af Emil David­sen, der tid­li­gere har været san­ger og sangskri­ver i ban­det Let Me Play Your Gui­tar. 


Baby In Vain-trioen har været på manges læber i 2013, og de spillede blandt andet til dette års Roskilde Festival, hvor de fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt.

Newbees Festival præsenterer hvert år nye danske kunstnere, som spås muligheden for et større gennembrud og foregår i år den 27. og 28. september i Stakladen, Studenterhus Aarhus tæt på Aarhus Universitet.

Entréen er 50,- pr. aften og 80,- for en partoutbillet.


ANNONCE