Nyhed

Se og hør Leonard Cohen optræde med ny sang

Den karismatiske sanger og sangskriver optrådte for nylig med et helt nyt nummer til en koncert i Irland

Han har efterhånden mange år på bagen, men det afholder ikke 78-årige Leonard Cohen fra at turnere verden rundt. Det var således under en koncert i Irland, at den garvede sanger og sangskriver valgte at spille et helt nyt nummer for publikum. Den nye sang "I've Got a Secret" handler som flere af Cohens seneste numre om kærlighed og det at ældes.

En af publikummerne fik lavet en fin optagelse af Leonard Cohens optræden, som du kan se herunder.

Med den karismatiske mørke stemme har Cohen betaget fans verden over siden debuten i 1967, hvor hans første studiealbum "Songs of Leonard Cohen" udkom. Emnerne, der har optaget Cohen igennem hans karriere har blandt andet været kærlighed, religion, depression og politik. I løbet af de 46 år, Cohen har været aktiv i musikbranchen, er det blevet til i alt 12 studiealbum, hvorfra det seneste "Old Ideas" udkom i 2012. Albummet blev anmeldt af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, som gav det fem stjerner.

Det er ikke lang tid siden, at Danmark havde besøg af legenden. I august gæstede Cohen Kongens Have i Odense, hvor han viste sig som den musikalske mastodont, han er. GAFFAs Morten Ebert Larsen gav koncerten fem stjerner.

ANNONCE