Nyhed

Sebastian Lind udgiver nye sange

Sebastian Lind udsender en ny deluxe-udgave af ”Messed Up Happy Kid”, hvor han har smidt seks nye numre oven i hatten

I slutningen af denne måned, nærmere betegnet den 30. september, udgiver sanger og sangskriver Sebastian Lind en ny udgave af sit album "Messed Up Happy Kid". Albummet vil i sin nye udgave indeholde seks helt nye numre, der blandt andet vil vise en mere positiv og farverig side af Lind.

Den næste single, som udgives af Sebastian Lind, er "Plastic World", der ifølge hans pladeselskab er hans mest "friske" nummer til dato. "Plastic World" er ikke kun en glad sang, hvor Lind hylder den naturlige kvindekrop, men også en sang, der råber ud til den forskruede måde, den vestlige verden er ved at ødelægge den på. "Plastic World" udkommer samme dag som deluxe-albummet. 

"Messed Up Happy Kid" udkom i sin originale form tidligere i år og var det tredje album fra Sebastian Lind. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, der skrev: "Sebastian Lind bliver bedre og bedre." Vi må vente og høre, om fremgangen fortsætter på det nye materiale, som udkommer den 30. september. Indtil da kan du herunder nyde Sebastian Lind i en akustisk optræden med sangen "Still Here" fra hans andet album "I Will Follow", som i øvrigt også fik fire stjerner af GAFFA.                   

ANNONCE