Nyhed

Boys Noize klar på vild fest

GAFFA har talt med den tyske dj, der i går blev offentliggjort til Distortion Festival

Boys Noize, med det borgerlige navn Alexander Ridha, er en tysk dj, som de seneste år har leveret soundtracket til klubber over hele verden. Den 30-årige dj har i sin karriere udgivet tre albums. "Oi Oi Oi" i 2007, "Power" i 2009, og senest "Out Of The Black" fra 2012. Han har også lavet remixes for blandt andre N.E.R.D., Daft Punk og The Chemical Brothers samt været producer for Scissor Sisters og Spank Rock. I går blev han offentliggjort som et af navnene til årets Distortion festival. Det har GAFFA talt med den fåmælte dj om.

Hvad kan vi forvente af et Boyz Noize show anno 2014?
- Masser af ny musik og friske lyde smækket lige i ansigtet. En fest.

Dog Blood, dit sideprojekt med Skrillex, udgav tidligere denne måned en ny ep. Hvor er dit kunstneriske fokus? På Dog Blood eller Boyz Noize?
- Boys Noize!


Københavns natteliv – hvordan oplever du det? 
- Nu har jeg spillet to gange i København, og begge gange var temmelig vilde. Sidste gang blev der så varmt og indelukket på klubben, at lydsystemet satte ud.

Kendte du til Distortion Festival forud for din booking? Hvad er dit indtryk af festivalen?
- Ja, jeg kendte i forvejen til Distortion, og jeg synes, at det er en af de mest troværdige og interessante elektroniske festivaler i Skandinavien. Det er en stor fornøjelse endelig at få lov at spille på den.

Distortion Festival går fra den 4. juni til den 8. juni, og billetter kan skaffes via GAFFA Live.


De annoncerede artister er indtil videre: Skream, Boys Noize, DJ Spinn & DJ Rashad, Joe Ford, Blawan, Hudson Mohawke , Mykki Blanco, Sun Ra Arkestra feat. Marshall Allen, Nisennenmondai, Matmos, Noisia. 

ANNONCE