Nyhed

Se første video fra indie-supergruppen Lowly

Kvintettens første single har en medfølgende musikvideo, som du kan se her på GAFFA

Kvintetten Lowly, bestående af Nanna Schannong, Kasper Staub (Islets of Dust), Soffie Viemose (NANOME), Thomas Lund (Point Blank) og Steffen Lundtoft (NovemberDecember), udsender i dag deres debutsingle "Daydreamers". I morgen udkommer den tilhørende musikvideo, men du kan allerede nu se den ekslusivt her på GAFFA. Se "Daydreamers" her forneden.

Lowly er lidt af en undergrunds-supergruppe, og bandmedlemmerne trækker da også på erfaringerne fra deres øvrige projekter. Arbejdsprocessen er helt åben, så alle får lov at byde ind med sangskrivning, arrangementer og kompositioner. Bandet udtaler:

"Dette projekt har for os været en hel ny måde at arbejde på, da vi tidligere har været meget optaget af vores egne projekter. Lowly giver os mulighed for at være på et hold, hvor alle, ud over at være fantastisk dygtige musikere og sangskrivere også har iværksættererfaring på både den københavnske og aarhusianske musikscene."

Om den letsvævende "Daydreamers" udtaler bandet:

"På en måde er denne sang ekstra særlig for os, fordi det var det første nummer, vi spillede i øvelokalet, og det nummer, vi lærte hinanden at kende i. Det har været med til at vise os retningen for resten af pladen og med til at åbne op for den energi, som præger vores musik."


Lowly kan opleves på årets Spot Festival.

Se musikvideoen her: 

ANNONCE