Nyhed

Se premiere på My Bubbas Island

Duoen er klar med første udspil fra deres kommende album Goes Abroader

My Bubba er historien om tilfældigheder, der forenes i et smukt sammenspil. Svenske My bor i en lejlighed på Amager og leder efter en room mate. Ind flytter Bubba fra Island. Mens de pakker Bubbas flyttekasser ud, begynder My at nynne. Bubba lægger andenstemme på, og her skabes begyndelsen for My Bubba. Deres debutalbum "Goes Abroader" udkommer den 28. april, men du kan allerede nu se musikvideoen til første nummer fra udspillet "Island" her forneden.

Sidste år var My bubba i L.A. i en periode for at afslutte arbejdet på kommende album "Goes Abroader" sammen med producer Noah Georgeson (producer for Devendra Bahnhart og Joanna Newsom). Sangene blev skrevet i løbet af  den kolde skandinaviske vinter, og de vidner om længslen efter varme, eksotiske steder, hvad også manifesterer sig på den stilfærdige "Island", der ligesom emmer af forårssolen første stråler.

"Island" er et godt eksempel på My Bubbas enkle sange, der giver masser af luft til de to pigers fine stemmer og harmonier, samtidig med, at rolig folkelighed blandes med en moderne kyndighed. Den medfølgende musikvideo giver da også lyst til at råbe ud efter sommerens komme. Man følger My Bubba i skoven i, hvad der stadig synes som et aftagende efterår, men som vi når frem til klimaks, lander vi i søens eventyrlige bølger.


Til foråret og i løbet af sommeren er My Bubba også budt indenfor på danskernes hjemmebane, når de blandt andet gæster Offspring Festival i Tivoli i København 25. april sammen med en række andre danske festivaler – og 9. maj kan man opleve My Bubba i Jazzhouse i København, når de står alene på plakaten og byder indenfor til deres releasekoncert.

Billetter til deres releaseparty er i salg og kan skaffes via GAFFA Live.

"Goes Abroader" udkommer den 28. april, men se eksklusivt "Island" her og drøm med:

ANNONCE