Nyhed

Christian Hjelm: Jeg er styret af et drive, jeg ikke selv forstår

Mød sangeren og sangskriveren samt Naja Rosa, Kate Bush og mange flere i det spritnye GAFFA

I dag er GAFFA august på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere.

Månedens hovedhistorie gælder Christian Hjelm, der senere på måneden er aktuel med sit andet soloalbum, "Vaskeægte". Vi har mødt Hjelm, der fortæller åbent om den lange og hårde vej til hans nuværende position, ikke mindst de mange år med Figurines, der nu holder pause. Ifølge Hjelm selv er han styret af et drive, han ikke selv forstår.

Naja Rosa, datter af Annisette fra Savage Rose, er klar med sit tredje album. Vi har talt med hende i hendes nuværende hjemby New York, hvor hun blandt andet fortæller om at hente inspiration rundt om i verden, eksempelvis i Sydfrankrig og Puerto Rico – og New York, selvfølgelig.

Kender du Peter Wallewik og Daniel Davidsen. Nå, ikke? De har ellers skrevet sange til både Kylie Minogue, One Direction og mange flere. Vi har besøgt det succesfulde, men stadig ret ukendte sangskriverpar.

Kate Bush er tilbage på livescenen efter intet mindre end 35 års pause og giver 22 forlængst udsolgte koncerter i London fra slutningen af august. Vi varmer op med et portræt af den unikke kunstner.

I serien "Finale" kan du møde komikerparret Hyklerriget alias Jesper Juhl og Kristoffer Eriksen fortælle om deres musiksmag. Du kan også læse The Raveonettes svare på læsernes spørgsmål, læse interviews med Karl William, The Awesome Welles, Blaue Blume og mange flere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også allerede nu læse bladet online. Rigtig god fornøjelse med augustudgaven af GAFFA!

 

ANNONCE