Nyhed

Copenhagen Songwriters Festival begynder i dag

For sjette gang får landets spirende sangskrivere sceneplads på Onkel Dannys Plads i København

I dag løber Copenhagen Songwriters Festival af stablen for sjette gang. Festivalen blev startet af den herboende amerikanske sangskriver Brett Perkins i 2009. Målet var at skabe en festival med fokus på komposition, og som kunne være et samlingspunkt for sangskrivermiljøet i Danmark. Den afholdes fra den 13. til 17. august i Kulturanstalten på Onkel Dannys Plads i København.

Der er ikke nogen foretrukken genre på Copenhagen Songwriters Festival. De deltagende sangskrivere spænder fra traditionel, folk over jazz, country, americana, rock 'n roll, blues og til akustisk punk. Fælles for dem er, at de skriver deres sange selv.

Når festivalens gratis koncerter i aften skydes igang, er det samtidig også festivalens yngste deltager, der står for æren. Tobii Whale er nemlig kun 15 år, men allerede at finde på scenen med sine sange. 


Derudover er festivalens "kronprins" Tobias Trier (billedet) også at finde på dette års festival. Sangskriveren har været på plakaten hvert år fra festivalens start, og i år spiller han torsdag d. 14 august til festivalens gratis koncerter.

Du kan se det fulde program på Copenhagen Songwriters Festival her.

Billetter er i salg og kan skaffes her

Du kan få en forsmag på Tobii Whale her:

ANNONCE