Nyhed

Copenhagen Songwriters Festival er lige om hjørnet

Tobias Trier omringes igen af nye sangskrivere

I dagene 12.-16. august afholdes årets Copenhagen Songwriters Festival på Kulturanstalten på Onkel Dannys Plads på Vesterbro i København. 

Festivalen hylder det originale materiale og sangskrivere, der fortæller historier med gode melodier og sange. Der er ingen krav om genre, så der bliver mulighed for at høre rock, pop, jazz, folk, punk og hiphop. 

Festivalens kransekagefigur er sangskriveren Tobias Trier: 


"Jeg glæder mig til at optræde på Copenhagen Songwriters Festival. Stemningen er intens, og publikun er lyttende og sultne på historier og musikalske universer. Jeg er taknemmelig for endnu engang at kunne bidrage med min musik til et par magiske dage, som hylder grobunden for vores nutidige sangskrivere," siger musikeren.  

Tobias Trier spiller torsdag den 13. august kl. 22.

Det er syvende gang, at man afholder Copenhagen Songwriters Festival, og blandt dem, der træder ud i spotlyset er: Gunni Torp, Martin & Martinez, Lolou, The Woody Chrushburn, Jeanette Michalik, Paula Tebbens, The Reptones, Riot Alice, Annika Fehling, Morten Trolle, Love Your Way, Silba og Malika Sia Graff. 


Der er gratis åbningskoncerter den 12. og 13. i Råhuset på Vesterbro. Ellers koster det 100 kr. pr. dag, men du kan få tre dage for 200 kr. Find billetter via Place2Book

Copenhagen Songwriters Festival afholdes af Kulturanstalten, Onkel Dannys Plads, København V.

Varm op med The Reptones:

ANNONCE