Nyhed

Hør nyt fra Slipknot

De maskeklædte metalmonstre har netop udgivet deres første nye sang i seks år

Så er der langt om længe godt nyt fra dem, der har hungret efter nyt fra Corey Taylor og hans maskeklædte kumpaner i Slipknot. Bandet har nemlig netop lagt det nye nummer, "The Negative One" op til stream på deres website.

Sangen er en smagsprøve på, hvad vi kan vente os af bandets femte album, der er det første siden "All Hope Is Gone" fra 2008, et album GAFFAs Keld Rus gav topkarakter i form af seks stjerner og overskriften: "Den foreløbige kulmination på de nis metalherredømme". Sangen er en herligt brutal sag, hvor Corey Taylor blandt andet adresserer "the lord of lies". Bandet offentliggør en video til nummeret den 5. August.

Det kommende Slipknot-album bliver første udgivelse fra bandets hænder, siden bassist og sangskriver Paul Grey døde i 2010, og trommeslager Joey Jordison forlod bandet i december sidste år. Det er endnu ikke officielt, hvem der erstatter de to på det endnu unavngivne album, men Donnie Steele, der har spillet med gruppen i de tidlige dage, har udfyldt rollen som bassist ved koncerter siden 2011.

Om arbejdet med det kommende album har Corey Taylor udtalt:

"Det har været en virkelig positiv oplevelse set ud fra et kunstnerisk og lyrisk synspunkt. Der er noget meget vitalt i det, vi prøver at gøre. Vi har at gøre med en masse følelser i en fortælling om et band, der har været gennem helvede, men på trods af det er tilbage. Det har været meget tilfredsstillende.

Det kommende Slipknot-album har endnu ingen udgivelsesdato, men indtil da kan man hygge sig med "The Negative One", der kan høres her.

 

ANNONCE