Nyhed

Ny video: På kanten af revolution med Nickelback

De canadiske rockere er tilbage med en politisk protest, der ser verdenssituationen i øjnene

Det må have givet forsanger Chad Kroeger nyt musikalsk blod på tanden at arbejde med sin hustru, Avril Lavigne, på hendes seneste album. For nu har de canadiske rockere Nickelback annonceret et nyt album, deres ottende af slagsen og det første i tre år, i slutningen af dette år. Den første smagsprøve, singlen "Edge of Revolution", er netop blevet tilgængelig med en lyric video. Se den her forneden.

Der er i den grad skruet op for guitarforstærkerne, men det politisk appellerende budskab, som også ringede igennem på førstesinglen "When We Stand Together" fra "Here And Now" (2011) , er også at finde på "Edge of Revolution". Verden er på kanten af kaos, vrænger Kroeger, hvad man da også snildt kan få forestillingen om ved at se tv-nyhederne, mens bandet bag ham rocker som en tung maskine.

Allerede i første vers lyder der et "Hey hey", der ville gøre James Hetfield anno "Black Album" stolt, og vi kan konkludere, at Metallica næppe har levet forgæves - deres indflydelse er til at mærke på i dette stykke slagkraftig nutidig rock.


Sidste år i november gæstede Nickelback Forum, og her fik de GAFFAs Keld Brokså op på paraderne. Han bekendte blankt i sin anmeldelse: "Der er ingen vej udenom. Jeg ÆLSKER Chad Kroegers vokal, når han hæver Nickelback over så meget andet mainstream ved at have en stemme, der vrider en sang ud i ekstremerne." Han kvitterede med fem stjerner for rockfesten og det ildsprudlende show.

Du kan skråle med på den politiske protest, "Edge of Revolution", her:


ANNONCE