Nyhed

VIDEOPREMIERE: Tag med Nickelback på nostalgisk rejse

Et album fra det storsælgende band er lige rundt om hjørnet

For blot en måned siden var det canadiske band Nickelback ude med gode nyheder efter deres udgivelsespause, der varede hele fem år. Her udgav de singlen ”San Quentin” og annoncerede et kommende album med titlen Get Rollin’, som står til at udkomme den 18. november.

I dag er der endnu mere godt nyt på tapetet, for den canadiske gruppe har netop udgivet pladens anden single, som bærer titlen ”Those Days”. Med det nye nummer følger også en musikvideo, som tager os på en nostalgisk rejse ned ad barndommens gade.

I videoen til ”Those Days” mindes Nickelback de gamle dage og tænker tilbage på deres eventyrlige ungdom, og ifølge en pressemeddelelse er nummeret en ”oprigtig og ærlig ode til de gode tider, man før har haft”.

I skrivende stund består Nickelback af medlemmerne Chad Kroeger, Mike Kroeger, Ryan Peake og Daniel Adairen, og om det kommende album fortæller de i en pressemeddelelse:

”Vi har brugt de seneste år på at lave en plade i et tempo, der gav os frihed til at skabe, og vi kan ikke vente til, at alle skal høre vores nye musik. Vi har savnet vores fans og ser frem til at bringe sangene til live på scenen, så lad os Get Rollin’!”

Udspillet bliver både udgivet i en original version og i en deluxe-udgave, og begge vil både være tilgængelige på digitale platforme og som fysiske cd'er. På deluxe-versionen vil der være fire bonusnumre, der alle er akustiske versioner af sange fra albummet. I 2023 vil albummet også blive udgivet som vinyl.

Senest udgav den canadiske gruppe albummet Feed The Machine tilbage i 2017 – et udspil, som GAFFAs anmelder gav fire stjerner:

”Feed the Machine er canadiernes mest muskuløse album til dato, og på nogle af sangene viser de, at de sagtens kan undertvinge møgbeskidte og hårdtslående guitarriff.”

LÆS OGSÅ: Nickelback udgiver covernummer med masser af fart på

ANNONCE