Nyhed

De dansende bryster er tilbage – i juleudgave

Den tyske model Sara X er tilbage med en ny brystdans – denne gang iført nissekostume til sangen Bjældeklang

På en grå decemberdag, hvor kulden sniger sig ind på os, og den første frost skal skrabes af forruden på bilen, så det giver isninger i tænderne og en følelse af, at hele kroppen går i krampe, kan man godt have brug for at blive muntret lidt op for at holde varmen. Her kan man kun takke den tyske model Sara X for endnu engang at levere en brystdans, der får varmen tilbage i fingerspidserne og smilet tilbage i det fastfrosne ansigt. Du kan se brystdansen nederst på siden.

Den tyske model nød stor opmærksomhed, da hendes bryster for nogle uger siden dansede til Mozart, men dansen får nu nyt liv og ny lydside. Denne gang har den barmfagre model kastet sig over en julesang, nemlig "Bjældeklang". Det yderst elegante og nytænkende dansenummer leveres i et julekostume, der får de fleste mænd til at ønske, at julemanden var en kvinde.

Sara X, som til daglig er model, er yderst professionel i sit udtryk og bevarer et iskoldt ansigtsudtryk hele dansen igennem. Mænd i fitnesscentre landet rundt har stensikkert forsøgt sig med dansen, når de i en undertrøje, der skriger "Jeg er for lille" forsøger at få brystmusklerne til at danse til fitnesscenterets muskelpumpende technomusik. Man må nok bare bøje sig i støvet i respekt og erkende, at man aldrig når Sara X til brystholderne.


De dansende bryster skabte stor debat, da de for første gang blev luftet til omverdenen. På den ene side af kritikerkorpset fandt nogle dansen stødende, hvor andre på den anden side fandt dansen sjov og underholdende. 

Vurder selv, om dansen er gal eller genial herunder.


ANNONCE