Nyhed

Boob-twerking: Se bryster danse i takt til Mozart

Twerking har været et af årets store fænomener i musikbranchen, men nu har en tysk model kastet sig over et helt nyt af slagsen

Vi beskæftiger os normalt ikke med klassisk musik på redaktionen, men her gør vi dog gerne en undtagelse. På en grå oktoberdag, hvor kulden sniger sig ind på os, kan man godt have brug for at blive muntret lidt op, og her kan Mozart og Sara X med "Eine Kleine Nachtmusik" hjælpe dig til et smil på læben.

Sara X, som til dagligt er model, er yderst professionel i sit udtryk og bevarer et iskoldt ansigtsudtryk hele dansen igennem. Mænd i fitnesscentre landet rundt har stensikkert forsøgt sig med dansen, når de i en undertrøje, der skriger "Jeg er for lille" forsøger at få brystmusklerne til at danse til fitnesscenterets muskelpumpende technomusik. Om man kan nikke genkendende til ovenstående eller ej, vil Sara X unægteligt være en inspirationskilde for både mænd og kvinder. Det mest fremtrædende element er, at hun udfører den vanvittige teknik til tonerne af Mozart.

Talentet er stort, og bliver dansen markedsført korrekt, kan vi meget vel være vidne til en helt ny tendens på linje med twerking. Det skal blive spændende at se, om Nicki Minaj, Miley Cyrus og Jennifer Lopez tager det nye fænomen i brug.

Se den ukronede og tyske dronning inden for boob-twerking lige her. God efterårsferie.

ANNONCE