Nyhed

Nanna: Jeg er en ægte fiasko

"Busters verden"-sangerinden affyrer bredside mod skattevæsen, P4 og musikbranche

Nanna Lüders Jensen var et brandvarmt navn på firsernes danske musikscene, ikke mindst takket være titelsangen til filmsuccessen "Busters verden". Siden har sangerinden fortsat med at lave musik under væsentligt mindre mediebevågenhed - seneste med 2011-udspillet "Nødigt, men dog gerne," som fik en venligsindet modtagelse af GAFFAs anmelder.

Nu har Nanna indspillet en juleplade, som hverken radioens P4 eller pladeselskaber vil vide af - og det har bragt sangerinden til simplethen at forære både den og bagkataloget væk, samtidig med at hun affyrer en bemærkelsesværdig bredside på Facebook. 

"Dav, jeg hedder Nanna Lüders og jeg er en helt igennem ægte Fiasko. Derfor har jeg besluttet mig for at forære det hele væk. Stor kampagne her i december måned. Mød op og tag alle de cd'er, du kan slæbe hjem, fuldkommen gratis," indleder Nanna det åbenhjertige indlæg. Hun fortsætter med at beskylde SKAT for "mafiametoder" og langer samtidig kraftigt ud efter pladebranchen.


"Jeg har lige lavet en juleplade, som er sindssygt fed, punktum. P4 mener ikke at det er deres genre. Julesange sunget af Nanna Lüders? Så de har nægtet at putte den i rotation. Jeg ved godt, at der er en masse nye, som kan alt muligt, det er da bare skønt!!! Så nej, jeg tror ikke det er det, der er problemet. Problemet er, at jeg VIL gøre tingene på min måde," skriver den vrede sangerinde og fortsætter med en advarsel til yngre kolleger:

"Og det har kostet mig en adresse i Hellerup (haha) og adgang til alle de fashionable pladeselskaber. Men, believe me, de er så rædselsfulde at være i nærheden af. Til nye kunstnere: For guds skyld, hold jer væk fra de rædselsfulde mennesker, hvis identitet og selvtillid ligger i to ord, ikke et men to: SUCCES NU (nøjagtig som i Folketinget) Well, nu får du selv mulighed for at høre, hvad der bli'r dømt ude, på din statsradio. Musik er det jeg trækker vejret igennem. Jeg har ikke noget valg. Og jeg er ikke bange for en skid længere."

Livslang chikane


Samtidig fortæller Nanna om, hvad hun opfatter som et helt livs chikane fra skattevæsenet:

"Jeg er blevet forfuldt hele mit liv af skattevæsenet. De har overtrådt reglerne konsekvent i et astronomisk antal gange. De har taget 100%, hvilket strider imod loven, og det har de gjort et utal af gange. Og så er der hele den mafia-agtige stil, de lægger for dagen. Man bli'r nægtet toilet-besøg. Man bli'r nægtet et glas vand. Man får at vide: "vi tar det hele" igen og igen og igen og igen.

Jeg er blevet nærmest truet til at finde et andet job, på trods af at jeg tjener minimum 400.000. SÅ DESPERAT ER JEG!! Nu ved I, hvad jeg tjener!!! Og jeg siger det fordi jeg kræver retfærdighed!!!! Jeg har aldrig været direkte skyld i min gæld. Hvordan I helvede kan man det, når man er 19 år????? Altså har jeg været tvunget til i en pur-ung alder at skabe min egen moral, min egen ide om retfærdighed.


Jeg har altid beskæftiget mig med de svage i samfundet. Fordi jeg selv er en af dem. Og jeg VED, at jeg er en af Danmarks bedste sangerinder, og alligevel skal jeg forfølges og køres ned psykisk i 30 år, indtil videre. Ganske snart stiller jeg op og forærer det hele væk. 

Jeg har altid været skideligeglad med penge!!!! Jeg kommer fra et arbejderhjem, og mine forældre skændtes som ind i helvede, men de lærte mig om de smukke ting i livet, og det er mere end hvad jeg kan sige for de fleste mennesker jeg møder!!! Du godeste gud!!! Hvad I himlens navn foregår der???" slutter Nanna sit ophidsede indlæg.

ANNONCE