Nyhed

P6 Beat rocker Koncerthuset offentliggør spilleplan

I år kommer publikum til at opleve alle navne på plakaten, som på skift spiller kortere sæt af 15-20 minutters varighed

For tredje år i træk afholdes "P6 Beat rocker Koncerthuset" – en aften, hvor P6 Beat-musikken er i centrum, og hvor DR Koncerthuset danner rammen for en hyldest til musikken og til dem, der sætter ekstra meget pris på den.  

DR har udtakt, at de vil gøre det nemmere for publikum og lyttere i fællesskab at opleve alle de optrædende kunstnere. Det betyder med andre ord kortere, komprimerede livesæt fra de mange optrædende, som bliver afviklet i et stramt og sammenhængende flow, der bindes sammen af P6 Beats værter. Længden på de enkelte koncerter ligger fra cirka 15 minutter og op til 30 minutter. Ingen koncerter finder sted samtidig, og koncerterne finder sted enten stående i det store Studie 1 eller siddende i Koncertsalen, hvor er nummererede pladser.

Programmet for aftenen ser således ud:

Kl 20: The Minds Of 99 og Lars H.U.G. I Studie 1

Kl 21: Jaakko Eino Kalevi, Vinnie Who og Love Shop i Koncertsalen

Kl 23: Iceage, Chorus Grant, Kwamie Liv, Lust For Youth, Blaue Blume i Studie 1.

kl 01-02: Dj Buda i Studie 1. 

Bevæggrunden bag denne form for koncertafvikling forklares af P6 Beats kanaldirektør, Gustav Lützhøft, således:

"Vi har været i tæt dialog med de optrædende om, hvordan vi kan give publikum nye oplevelser, de ikke har set før. P6 Beats værter har i år udvalgt deres egne yndlingskunstnere, og musikken bliver præsenteret i et lækkert og skræddersyet flow, der banker i takt med kanalens hjerte. Vi har bygget nye scener og har sågar fået brygget øl særligt til lejligheden. Kort sagt har vi knoklet for at vende tingene på hovedet i år med ønsket om at skabe en ny og anderledes oplevelse for alle musikelskere derude"

P6 BEAT sender også liveradio fra DR Koncerthuset og filmer til livestream på dr.dk og DR3.

Du kan finde billetter til arrangementet her.

ANNONCE