Nyhed

Playliste: Jag kvinderne ud af køkkenet

WiMP har med et blink i øjet lavet en jazzet playliste til den bløde mand, der står i køkkenet juleaften

Juleaften er traditionernes tid. Det kan dog godt tænkes, at der er byttet om på rollerne i år, og det i stedet er manden, der begiver sig ud i køkkenet for at imponere selskabet med sine kokkeevner. WiMP har lavet en playliste til "den bløde mand" for at hjælpe ham på vej. Hør den her forneden. 

Beskrivelsen lyder: Playlisten til "den bløde mand", der skal brillere i køkkenet og begive sig i kast med den mere sofistikerede gastronomi, når familie og venner skal imponeres til julefrokosten. Vi har samlet en række jazzcats, croonere og levemænd til at spille dig i det helt rette madlavningshumør og hjælpe dig på vej, så den hjemmelavede fond ikke kikser, crème bruléen ikke klasker, de små canapéer ikke vælter og den confiterede and ikke fejler.

På listen er en lang række klassikere at finde, såsom for eksempel Stan Getz & João Gilberto feat. Astrud Gilbertos "The Girl From Ipanema", Miles Davis' "So What" fra det skelsættende "Kind Of Blue" (1959) og "Paying The Cost To Be The Boss" af B.B. King. 

Er du den bløde mand, jamen, så smæk denne playliste på – og jag kvinden ud af køkkenet. God madlavning og glædelig jul.

ANNONCE