Nyhed

Alcoholic Faith Mission udgiver album og giver koncerter

Bandet signer med tysk indieselskab, udgiver remakes af gamle numre og spiller koncerter

Efter en mindre pause er der nyt fra Alcoholic Faith Mission. Bandet har lige underskrevet ny pladekontrakt med det tyske pladeselskab Haldern Pop Recordings (Wildbirds & Peacedrums, William Fitzsimmons, Honig med flere). Sune Sølund, bassist, fortæller: "Haldern Pop Recordings og de folk som driver det, virker som de helt rigtige for os. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at få den nye plade ud, ligesom vi også arbejder hårdt på et helt nyt album."

Første udgivelse for bandet på Haldern Pop Recordings bliver albummet "We Stop The World From Falling Apart", der udkommer den 4. april. Albummet er et remake af numre fra bandets fire udgivelser fra 2009-2011. Alle albummets 12 numre er blevet bearbejdet i samarbejde med Brian Batz for at finde frem til, hvad Alcoholic Faith Mission er i dag.

Efter at sangene er blevet spillet mange gange igennem, har de fået et andet liv end på pladerne. "Vi er vildt glade for det arbejde, Brian har lavet – det har virkelig bragt nyt liv i de ældre numre", siger forsanger og guitarist Thorben Seierø Jensen.

For at fejre den nye udgivelse tager bandet på weekendtur den 4. april på Atlas, Aarhus og 5. april på Vega i København. Til begge koncerter vil Monkey Cup Dress og Stærosaurus spille support, inden Alcoholic Faith Mission indtager scenen i en helt ny formation sammen med medlemmer fra blandt andre CODY og Sleep Party People, som Alcoholic Faith Mission kender fra kollektivet Copenhagen Collaboration.

Vi har ikke været samlet som Copenhagen Collaboration siden Roskilde Festival i 2012, så det bliver fantastisk at stå på scenen med så mange dygtige og rare musikere igen", lyder det fra forsanger Kristine Permild, og multiinstrumentalist Anders Hjort tilføjer: "Vi glæder os helt vildt til at komme ud og spille i Danmark igen – det er lang tid siden."

Find billetter til koncerterne via GAFFA Live

ANNONCE