Nyhed

Billy Idol til Danmark

Rock-ikonet kommer til Jylland til sommer

Han har givet os udødelige klassikere som "Dancing With Myself", "Mony Mony" "Cradle Of Love", "White Wedding" og "Rebel Yell", der kan lokke selv den mest indadvendte, prætentiøse indierocker ud i en excentrisk luftguitarsolo. Nu kommer den britiske musiker Billy Idol til Esbjerg Rock Festival for at sætte gang i havnebyen. 

Den 58-årige musiker udgav sit selvbetitlede debutalbum i 1982, et album, der lagde grundstenene for Billy Idols blanding af punk og glamrock med Steve Stevens genkendelige helte-guitar. Med udgivelser som "Rebel Yell" (1983) og ""Whiplash Smil" (1986) blev briten én af de største rockmusikere i 80'erne, hvor han blandt andet var en af de første, der nød godt af MTV-succesen, hvor han blev hyldet som en stjerne, med det karismatiske affarvede strithår.

Når Billy Idol kommer til Esbjerg, bliver det stadig i selskab med Steve Stevens, som foruden sin genkendelige guitar for Billy også er kendt for sit guitarspil på "Dirty Diana" af Michael Jackson.


Foruden Billy Idol vil der til årets Esbjerg Rock Festival være mulighed for at opleve Blondie, Rocazino og Hanne Boel. Festivalen finder sted fredag 13. juni og lørdag 14. juni i Vognsbølparken i Esbjerg. 

Billetter til festivalen kan findes her.

Herunder kan du desuden nyde "Rebel Yell" fra 1983:

ANNONCE