Nyhed

Se Sofia Hedia i duet med Hymns From Nineveh-sanger

Den danske sangerinde er klar med ny video fra debutalbum

Sofia Hedia er klar med en ny single fra sit debutalbum "De Elskende", hvor hun får fint selskab af Jonas H. Petersen fra Hymns From Nineveh på nummeret "Hudløs". Nu foreligger der en video til singlen, hvor de to danske musikere synger duet på nummeret, der handler om kærlighedens evige besværligheder.

Videoen er lavet af Anne Sofie Skaaring, der står bag flere af MØs musikvideoer, og som med denne video, såre simpelt, fokuserer på de to musikere i deres studieindspilning af nummeret. Da GAFFAs anmelder Rune Schlosser anmeldte sangerindens debutalbum "De Elskende", sagde han følgende om singlen: "Hudløs, hvor Jonas Petersen (Hymns From Nineveh) bidrager med en dejlig kontrast til et lige så dejligt stykke musik."

Sofia Hedia var i øvrigt en del af GAFFAs "De bliver store i 2013" med denne begrundelse: "Sofia Hedia har et helt unikt talent for både sangskrivning, sang og klaverspil/kompositioner. Når disse kombineres, fremkommer smukke, dragende melodier og tekster på et niveau, man ikke ofte ser herhjemme." Hun giver koncert den 14. februar på Huset i København.

Se Sofia Hedia og Jonas H. Petersen synge duet herunder:

ANNONCE