Nyhed

VIDEOPREMIERE: Sofia Hedia er sygt forelsket

GAFFA.dk – alt om musik

"Da jeg mødte min kæreste, var det som at stå i en eksplosion af forelskelse. Men shit, hvor var jeg også bange." 

Sofia Hedia benytter Valentinsdag til at udgive en ny single, "Sygt forelsket", og vi har fået lov til at holde premiere på den tilhørende live-video. Se videoen nedenfor.

"Da jeg mødte min kæreste, var det som at stå i en eksplosion af forelskelse. Men shit, hvor var jeg også bange. Bange fordi jeg i mit tidligere forhold havde mistet mig selv fuldstændig. Jeg tænkte på forelskelse som noget farligt – som en forhekselse, der ender med at drage en mod døden. Jeg havde læst et citat et sted, som jeg havde taget meget til mig. 'Hvor forelskelse gør blind, der gør kærligheden seende'. Jeg tænkte, at kærligheden mere var et valg, og det tænker jeg egentlig stadig. Men nu ved jeg også, at det ikke er muligt uden forelskelsens magi. Og den magi vil jeg gerne ære med min sang," siger Sofia Hedia i en pressemeddelelse.


Musikalsk er "Sygt forelsket" og glad og iørefaldende popsang og følger efter sidste efterårs single "Stenbrud". Da Sofia Hedia senest var albumaktuel, tilbage i 2019, var det til gengæld med sit andet album, skilsmissepladen Drømmespind, der gav hende et P4-hit med "Spøgelser". Sofia Hedia skriver nemlig der, hvor hun er i livet, fortæller hun:

”Alt for længe har jeg ventet på at blive accepteret med hele mig, og alt for meget har jeg prøvet at tilpasse mig. Både privat og i musikken. Jeg glemte mig selv. Det skal være slut nu. Jeg har selv taget kontrol over mine udgivelser. Og ja, jeg skriver om at være enlig forælder, om at være forelsket, om de svære ting i livet, om at sige farvel til usunde relationer og livsmønstre og om at være jublende glad. Kort sagt, fra om livet som 37- årig kvinde.”

Sofia Hedia er i øvrigt med i genopsætningen af Teaterkoncert - C. V. Jørgensen på Aveny-T, som har premiere 25. februar.


LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: 10 sange til den romantiske Valentinsdag

Se live-videoen til "Sygt forelsket", skabt af Daniel Buchwald:


ANNONCE