Nyhed

Eurythmics bliver gendannet til Beatles-hyldest

Annie Lennox og Dave Stewart spiller senere på måneden sammen for første gang i ni år

Det ikoniske britiske 80'er-band Eurythmics alias sangerinde Annie Lennox og guitarist Dave Stewart spiller senere på måneden sammen for første gang i ni år. Det sker i forbindelse med Beatles-hyldest-tv-programmet "The Night That Changed America: A Grammy Salute To The Beatles", som bliver optaget 27. januar i Los Angeles Convention Center. Et show, som produceres af de samme folk, som arrangerer Grammy-showet i Staples Center i Los Angeles dagen før. Showet bliver sendt på den amerikanske tv-kanal CBS 9. februar, præcis 50 år efter at The Beatles for første gang optrådte på amerikansk tv, på "The Ed Sullivan Show", skriver Billboard.

Eurythmics har ikke optrådt sammen siden 2005, hvor de indspillede nummeret "I've Got A Life" til opsamlingsalbummet "Ultimate Collection" og i den forbindelse deltog i en række tv-shows. De har ikke turneret siden 2000. Gruppen albumdebuterede i 1981 med "In The Garden" og fik deres store gennembrud i 1983 med singlen og albummet "Sweat Dreams (Are Made Of This)". I perioden 1990-1999 holdt de pause, hvor de to medlemmer fokuserede på deres solokarrierer og for Dave Stewarts vedkommende også producerarbejde, og det samme skete fra og med 2000.

Om valget af Eurythmics fortæller showets producer Ken Ehrlich følgende til Billboard:


"Det, jeg følte, var, at det var vigtigt at prøve at finde de kunstnere, som ikke bare var i stand til at fortolke Beatles-sange, men som også ville have en forståelse af, hvad de betød".

Det fremgår ikke, hvilket Beatles-nummer, Eurythmics vil optræde med, men nogle af de sange og kunstnere, som er bekræftet til showet, er John Mayer og Keith Urban, som vil fremføre "Don't Let Me Down", og Alicia Keys og John Mayer, der vil synge "Let It Be". Også Maroon 5 vil spille til showet. I alt vil omkring et dusin konstallationer deltage i showet. Om The Beatles' nulevende medlemmer, Paul McCartney og Ringo Starr, vil overvære showet, vil Ken Ehrlich hverken be- eller afkræfte, men de er også inviteret til at modtage en Lifetime Achievement Award to dage tidligere i Los Angeles ved de såkaldte Recording Academy's Special Merit Awards.

 


 

ANNONCE