Nyhed

Hør Stine Bramsens første solosingle

Den første sangtitel på hendes læber er "Prototypical"

Nu tager Alphabeats Stine Bramsen de første spæde skridt i sin solokarriere og udsender debutsinglen "Prototypical". Efter at have oplevet et sandt musikeventyr de sidste ti år med skolevennerne fra hjembyen Silkeborg, har Bramsen endelig fået tid til at kaste sig hovedkuls ud i sit eget soloprojekt. Det er dog ikke enden på Silkeborgbandet: "Alphabeat vil altid være en del af min historie. Også i fremtiden. Men for første gang i vores tæt på 10 år lange karriere har vi tid til at tage en pause og kaste os ud i egne projekter," siger hun.

"Prototypical" er skåret til moderne popradio med dens hårdtbankende stortromme, slap-bass og soulede omkvæd. Det er en sang om at ville kærligheden, som Stine Bramsen selv fortæller: "Jeg troede ikke på det der med den eneste ene, da jeg var yngre. Forestillingen om at leve i tosomhed et helt liv virkede fængslende, og i mit hoved handlede ægteskabet om at "nøjes", ikke om at nyde. Prototypical er et glædesudbrud og en indrømmelse over for sig selv om, at man vil kærligheden, og at man i virkeligheden har de samme drømme som alle de andre piger."

Den udenlandske musikpresse har allerede budt Stine Bramsen velkommen tilbage. Den amerikanske celebrity-blogger Perez Hilton har blandt andet linket til en liveudgave af "Prototypical" med de flatterende ord: "Vi kender ikke det danske ord for "AMAZEBALLZ", men det her ville i hvert fald være dækkende!!!", hvad det så end betyder.


"Prototypical" udkommer i dag, og du kan høre den her i Spotify og WiMP og se en videooptagelse af en liveversion:

ANNONCE