Nyhed

Kraftwerk-legende besøger Københavns Hovedbibliotek

Mød Karl Bartos, få timer inden han giver koncert på Amager

Tilbage i november sidste år blev det offentliggjort, at én af hovedmændene bag legendariske Kraftwerk giver koncert i Amager Bio den 1. februar. Der er tale om Karl Bartos, og nu er der mulighed for at opleve kunstneren på tæt hold, når han stiller op til en såkaldt artist talk selvsamme aften.

Arrangementet foregår på Københavns Hovedbibliotek blot få timer, før koncerten starter, og der vil her være mulighed for at stille spørgsmål til den tidligere robot-mand. GAFFAs skribent Ras Bolding styrer slagets gang og indleder en samtale med Karl Bartos om blandt andet tiden i Kraftwerk, hvor Bartos var medproducent på hovedværkerne "Trans-Europe Express", "The Man-Machine" og "Computer World". Derudver falder snakken på Bartos' solokarrierer, hvor han har eksperimenteret med både lyd- og billedkunst.

Ras Bolding har forud for arrangementet snakket med Karl Bartos, hvor han blandt andet løfter sløret for, hvad publikum kan forvente til Amager-koncerten


– Jeg spiller de numre, jeg komponerede sammen med mine kolleger i sin tid: "The Robots", "The Model", "Neonlights", "Pocket Calculator", "Numbers", "Computer World", "Home Computer", "Computer Love", "The Telephone Call", "Tour De France" og mange flere. Der vil også være materiale fra soloalbummene, "Communication" og den nye "Off The Record"

Guf for Kraftwerk-fans! Læs hele interviewet fra i mandags her.

Arrangementet starter kl. 18:00 og slutter kl. 19:30. Yderligere informationen på Hovedbibliotekets hjemmeside. Billetter til koncerten findes på GAFFA Live


ANNONCE