Nyhed

Lyt: 11 essentielle i juli

Månedens varmeste sange, du bare SKAL høre

Traditionen tro har GAFFA samlet månedens bedste sange. Hør dem ved at klikke på dem og hør en samlet playliste nedenfor i WiMP og Spotify.

Suspekt – Søn Af En Pistol

Den 8. september udsender Orgi-E, Bai-D og Rune Rask aka den danske hiphop-trio Suspekt deres femte album, der bliver opfølgeren til den tre år gamle Elektra. Førstesinglen er allerede ude nu, og det med en opsigtsvækkende video til nummeret Søn Af En Pistol.


Bob Dylan – Full Moon And Empty Arms

Ud af det blå har den 73-årige levende legende Bob Dylan listet en coverversion ud af Full Moon And Empty Arms, der var et hit for Frank Sinatra i 1945. Sangen er ifølge Dylans talsperson fra et nyt album, der udkommer senere på året, og rygtes at være betitlet Shadows In The Night. Dette bliver i øvrigt Dylans 36. studiealbum.

Indians – Oblivion


Danske Søren Løkke Juul, der sidste år tog anmelderne med storm med debutalbummet fra Indians, er lige nu aktuel med den nye sang Oblivion, der er lavet til soundtracket til den amerikanske film The Fault In Our Stars, der også indeholder bidrag fra Jake Bugg, Ed Sheeran, Tom Odell og Lykke Li. Soundtracket strøg i øvrigt direkte ind på en førsteplads på den amerikanske iTunes-hitliste.

Kanye West – God Level

Mens vi venter på Kanye Wests syvende soloalbum og ikke mindst en ny dato for den aflyste koncert i Forum, kan man passende tjekke den nye sang God Level ud fra den nygifte rapper. Sangen er lavet til en ny Adidas-reklamefilm i forbindelse med VM i fodbold i Brasilien.


Tom Petty & The Heartbreakers – American Dream Plan B

American Dream Plan B er første singleudspil fra det 16. album fra Tom Pettys sikre hånd. Petty selv har selv lovet, at det nye album Hypnotic Eye bliver en tilbagevenden til den klassiske rocklyd, der har givet ham talrige hits og millioner af fans igennem den efterhånden 45-årige karriere.

Kasabian – Eez-eh


På førstesinglen Eez-eh fra Roskilde Festival- og albumaktuelle Kasabian (billedet) finder vi det britiske band i et feststemt og elektronisk univers ikke ulig lyden fra det 10 år gamle debutalbum. Videoen til nummeret er bestemt også en seværdig affære, blandt andet med medvirken fra den svenske skuespillerinde Noomi Rapace, der også dukkede op i den seneste video fra et andet britisk Roskilde-aktuelt navn, The Rolling Stones.

The Flaming Lips – Lucy In The Sky With Diamonds (Feat. Miley Cyrus)

Inden for de seneste år har Wayne Coyne og resten af The Flaming Lips arbejdet sammen med fremtrædende kvindelige vokalister som Erykah Badu, Yoko Ono og Kesha, og nu er endnu et navn føjet til rækken. For sammen med tidens mest omtalte popsangerinde Miley Cyrus har de sammen lavet en syret fortolkning af Beatles' Lucy In The Sky With Diamonds.


Anna Calvi & David Byrne – Strange Weather

Sidste vi hørte fra den tidligere Talking Heads-frontmand David Byrne, var det med samarbejdet med den amerikanske sangerinde St. Vincent. Nu er han tilbage igen, og det er med nyt kvindeligt bekendtskab i form af den engelske sangerinde Anna Calvi. Samarbejdet har udmøntet sig i to sange, der er at finde på en ny ep fra Calvi med i alt fem nye coverversioner.

Moby – Rio


Det amerikanske pladeselskab Manimal Vinyl har tidligere udsendt hyldestalbum med coverversioner af The Cure, Madonna og David Bowie, og inden længe udkommer albummet Making Patterns Rhyme, der tager Duran Duran under kærlig behandling. Blandt de medvirkende kunstnere finder man Little Dragon, Warpaint, Austra og Moby. Sidstnævnte har fortolket 1982-hittet Rio.

Jenny Lewis – Just One Of The Guys

Den tidligere Rilo Kiley-sangerinde, Jenny Lewis, udsender i slutningen af juli sit tredje soloalbum, der er produceret af navne som Beck, Ryan Adams og husbonden Jonathan Rice. Albummet har fået titlen The Voyager, og førstesinglen Just One Of The Guys kan allerede høres nu.


Kristeen Young – The Pictures Of Sasha Grey

Den amerikanske sangerinde Kristeen Young har i en årrække fungeret som Morrisseys supportnavn ved en lang række koncerter, men på hendes nye album The Knife Shift er den Kate Bush-lydende sangerinde klar til at træde ud af britens skygge. Det gør hun med hjælp fra blandt andre Dave Grohl, der har produceret albummet og spiller trommer på samtlige numre, ligesom han også deler guitartjansen med Bowie-produceren Tony Visconti og Morrisseys faste guitarist Boz Boorer.

ANNONCE