Nyhed

Mick Jagger i ny video: Hvem gider se gamle, rynkede mænd?

I et reklamespot langer Mick Jagger hårdere ud efter Stones end Beckerlee

Det fik sindene i kog hos GAFFAs læsere på de sociale medier i går, da tidligere Gasolin'-guitarist Franz Beckerlee udtalte til GAFFA, at han ikke gider se The Rolling Stones på årets festival. "Jeg synes, Stones er blevet en parodi. De var gode i 60'erne og 70'erne, men de sidste mange år har de gentaget sig selv, de spiller ikke særlig godt i dag, og Mick Jagger bruger paryk," sagde Beckerlee.

Hvor en stor del læsere blot ønsker at se Gasolin' gendannet, mener en anden del, at Beckerlee langer lidt for hårdt ud efter The Rolling Stones. Det er han nu ikke alene om. For nu tager selveste Mick Jagger og Charlie Watts tykt pis på sig selv. Se den sjove video her forneden.

Årsagen til videoen er gendannelsen af de britiske kult-komikere Monty Python, som har udsolgt 10 shows på Londons O2 Arena. Videoen er således en slags reklamespot for begivenheden.

I videoen sidder Mick Jagger og Charlie Watts henslængt i sofaen og ser fodbold i flimmeren, da de bliver afbrudt af Jaggers assistent, der skal bruge en sætliste til en kommende Stones-koncert. Da det viser sig, at lysmanden, som Jagger spørger ind til, er taget til London for at se Monty Python, udbryder den 70-årige sanger undrende: "Monthy Pyton? Lever de endnu? Hvem gider se dem igen?"

Dernæst følger en lang række bemærkninger om, at billetpriserne er for dyre, at Python-drengene klart var sjovest i 60'erne, den sjoveste af dem er oven i købet død, at ingen gider se gamle mænd på scenen, at det er de samme sketches de opfører, og det hele kan findes på YouTube.

Se den morsomme video her - og vurder selv, om Sir Jagger virkelig bruger paryk, som Franz Beckerlee har udtalt:

ANNONCE