Nyhed

Pigerock-trioen Taras gæster København

Den velspillende trio varmede både Danmark og Europa op for D-A-D – nu kommer turen til København, men denne gang på egen hånd.

De har haft et forrygende år indtil videre, pigerne. Igennem Royal Beers Tak Rock!-kampagne vandt Taras for alvor fodfæste hos rock-dansken, og det i en grad, så de strøg direkte med D-A-D på turné. Udvalgt blandt 200 bands af brødrene Binzer og kompagni selv, gik turen som D-A-D-opvarmere først mod London, for derefter at fortsætte i blandt andet Spanien, Frankrig og Italien. Om valget af netop denne gruppe har guitarist Jacob Binzer tidligere udtalt: 

– Mange af de tilmeldte bands har et teknisk højt niveau og en tydelig retning. En mindre håndfuld havde et helt personligt og originalt udtryk. Og det er her, at Taras skilte sig ud. De tør være beskidte og uhæmmede. Vi håber, at Taras vil forfølge deres fandenivoldske indstilling til rock'n'roll. Og give os kamp til stregen i London til glæde for os og publikum. 

Nu er pigerne hjemvendt fra D-A-D-turnéen, men de er slet ikke færdige endnu. Som ægte rock'n'rollere tager de tyren ved hornene og spiller videre. Denne gang bliver koncerten på natklubben High Voltage i Københavns Indre By, hvor Taras i vanlig stil vil rocke ud over scenekanten til koncerten, som de lover bliver en fest.


Hvad der hvert fald bidrager til festlighederne, er Taras samarbejde med Tak Rock!, der sponsorerer gratis øl på aftenen så længe lager haves. Fristet? Så køb dine billetter lige her, til eventet der løber af stabelen den 30. august klokken 22.00 – men kom tidligt, mens der stadigvæk er gratis øl at få.

Hør Taras "Mass Destruction Man" herunder:


ANNONCE