Nyhed

Raw byder til rave Vesterbro

Har du nogensinde prøvet at feste i et lokomotivværksted? Nu har du chancen på lørdag!

RAW, Nordens største endags-rave, fejrer 10 års jubilæum på lørdag. Med mere end 70 artister, 8 scener, 2 kæmpe ghettoblastere og 1 tank i det massive lokomotivsværksted i udkanten af Vesterbro bliver den 26. juli vist en skelsættende begivenhed. 

Mere end 70 artister spiller fra otte forskellige scener af meget varierende størrelse og udtryk. Festivalens mindste scener finder for eksempel sted inden i en dobbeltdækkerbus, mens hovedscenen er Roskilde Festivals nye mobile Ghettoblaster-scene, med et dansegulv, der breder sig over flere forskellige niveauer og platforme.

Og netop ghettoblasterne synes at være et gennemgående tema i år.


- For et par år siden ombyggede vi selv en mindre Mercedes lastbil til en rullende ghettoblaster, siger Martin Bang, der er produktionsansvarlig på festivalen. - I år har vi som de eneste andre i landet fået rullet storebroderen til vores egen blaster, nemlig Roskilde Festivals kæmpe Tuborg-ghettoblaster ind. Og så kommer Klashy med deres tank, der i virkeligheden altid har ønsket at være ghettoblaster… well, I kan se, hvad jeg mener, når I kommer til RAW.

Det musikalske univers er sammensat af en bred vifte af både udenlandske og danske artister. Fra hovednavne som Tensnake & Samuel Karridge til et håndplukket udvalg af cremen fra den danske musikscene.

Thor Feilberg, medstifter af festivalen, fortæller:


- Fra Berlin har vi fx det superaktuelle pladeselskab Katarmukke, der både musikalsk og udsmykningsmæssigt overtager den store havescene og forvandler det til et mini Katar Holzig for en enkelt aften, proppet med fede artister som Marcus Meinhardt, David Keno med mere. Desuden har vi et spændende set-up med DJ Static, der sammen med Noize og Dokkedal vender plader, mens et kæmpe entourage af blandt andet Yepha, JonasForFanden, Marwan og en masse andre står for det lyriske islæt.

På programmet er også Buda, Eloq, Henri Matisse og Fat Pony. Se det samlede line-up på festivalens hjemmeside her.

Billetter er i salg og kan skaffes via Billetto.dk


ANNONCE