Nyhed

Se Moby stjæle Miley Cyrus' hjerne i video af The Flaming Lips

Hvis du synes, at det lyder syret, tager du ikke helt fejl ...

Miley Cyrus har haft en længe kendt besættelse af The Flaming Lips. Nu er sangerinden gået sammen med de psykedeliske rockere og har skabt en lettere forstyrrende syre-video, ""Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain." Det skriver amerikanske Rolling Stone. Du kan se den her forneden - samt læse et referat af plottet.

The Flaming Lips besøgte tidligere på året Miley Cyrus, mens hun lå syg i hospitalssengen oven på en allergisk reaktion. Her var de heldige nok til at få et par videoklip med sangerinden.

Præcis hvad, Miley Cyrus og Wayne Coyne har været på, da de udtænkte "Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain", giver Coyne måske et glimrende svar på: "Videoen var oprindelig tiltænkt en sang, der har en reference til stoffet LSD. Vi var heldige nok til at få et par timer med en sengeliggende Miley Cyrus. Og selvom hun stadig var ret syg, var hun fuld af humor og fuldstændigt absurde forslag."


I videoen medvirker også Moby, som ifølge Coyne har skabt en "vedvarende, uhyggelig figur". 

GAFFAs Torben Holleufer så en rask Miley Cyrus, da hun gav koncert i Forum den 4. juni. Han var meget imponeret over det flamboyante show og kvitterede med fire stjerner. Afslutningsvis skrev han: "Der er masser af potentiale i Miley Cyrus, som jeg gerne ser igen og igen."

Coynes referat af "Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain":


"Historien er nogenlunde sådan her: Moby er en ond, magtliderlig kultleder. Han vil have verdens mest værdifulde (ifølge vores historie) psykedelisk overnaturlige ting ... John F. Kennedys hjerne ... Hjernen indeholder den oprindelige opskrift på LSD.

Miley Cyrus har den magiske hjerne!!! Og Moby hyrer en nympho Manson-type pige, en blond superfreak, til at stjæle hjernen fra Cyrus. 

Hun stjæler hjernen fra Cyrus, mens Cyrus stadig ligger i et narkotika-forårsaget-koma. Cyrus vågner endelig og bliver skide sur over, at hendes HJERNE er blevet stjålet. Hun hyrer en julemand med afbrændt ansigt og en lesbisk Bigfoot (som hænger ud i nærheden i et svævende rumskib) til at jagte den blonde superfreak, der stjal hjernen. De har en utrættelig jagt, mens Cyrus begræder tabet af sin magiske hjerne, og Moby opnår magtfulde regnbuer fra helvede. Til sidst dræber den blonde superfreak julemanden og Bigfoot, og en baby-muldvarp ender med at få hjernen." 


Nu burde du være klar til at se - og muligvis fatte bare en bjælde - af Miley Cyrus og The Flaming Lips' "Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain" her:

 

ANNONCE