Nyhed

Mick Jagger flopper som VM-spåmånd

Rolling Stones-sangeren forsøger at forudse kampenes resultater – og tager voldsomt fejl

Et af de særegne fænomener ved fodbold-VM i Sydafrika 2010 var den nu afdøde blæksprutte Paul, der tilsyneladende kunne forudsige langt de fleste resultater af kampene. Nu forsøger Mick Jagger at gøre Paul kunsten efter, desværre uden tilsvarende held.

Samtidig med fodbold-VM i Brasilien er Rolling Stones i fuld gang med deres verdensturné, "14 On Fire". I den forbindelse har Mick Jagger brugt sin taletid for de store folkemasser til blandt andet at forudsige en række resultater i de kommende kampe, alt efter hvilket land bandet har optrådt i. Han har dog indtil nu taget voldsomt fejl, beretter ABC News. Så meget, at hans forudsigelser er blevet lidt af et fænomen blandt fodboldfans, ikke mindst på de sociale medier og ikke mindst blandt brasilianerne.

I lørdags forudså Mick Jagger således ved en koncert i Rom, at Italien ville vinde en kneben sejr over Uruguay. Det var dog ikke tilfældet, tværtimod tabte Italien 1-0 og blev dermed sendt hjem fra VM efter de indledende runder. Tilbage i maj spåede Jagger i Lissabon, at Portugal under ledelse af stjernen Cristiano Ronaldo ville vinde VM, men de er for tiden i fare for at blive sendt hjem efter at have tabt den første kamp mod Tyskland 4-0 og spillet uafgjort 2-2 mod USA.


19. juni skrev Jagger på Twitter, før Englands kamp mod Uruguay: "Let's go England! This is the one to win!!" England tabte dog 2-1.

Ved fodbold-VM i Sydafrika i 2010 havde Jagger heller ikke den store succes som fodboldfan. I hvert fald medbragte han sin dengang 11-årige, halvt brasilianske søn Lucas (moderen er modellen og tv-værten Luciana Fragali) til Brasiliens kvartfinale mod Holland med sønnen iført den brasilianske spillertrøje. Det var dog ikke nok til at undgå, at Holland vandt 2-1. Tidligere ved VM i 2010 sås Jagger heppe på USA mod Ghana side om side med Bill Clinton. Ghana vandt 2-1. Dagen efter så Jagger England tabe til Tyskland 4-1.

Rolling Stones spiller på Roskilde Festival 3. juli, og så bliver det spændende at se, om Jagger også her kommer med forudsigelser. Da Danmark som bekendt ikke er med i VM, behøver vi dog ikke frygte, han spår noget om Danmarks chancer. Det skulle da lige være, om vi kommer med til EM i Frankrig i 2016.


Ikke overraskende, hvis Jagger siger til sig selv: "I can't get no satisfaction":

 

 

ANNONCE