Nyhed

Fotoserie: New Kids On The Block indtog Falconer

Old boys-bandet fik pigerne, undskyld, kvinderne til at hvine

I aftes gav senior-boybandet New Kids On The Block koncert i Falconer Salen i København. GAFFAs fotograf Morten Rygaard var på pletten, og han har taget stribevis af billeder af bandet, der stadig er temmelig veltrimmede. Du kan se alle hans billeder i GAFFAs gallerisektion.

GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard var lidt mellemfornøjet over koncerten. Hun skriver blandt andet: "Det er en smule paradoksalt at opleve fuldvoksne mænd stå og synge "I was, like, hey girl, can I get your number", når de forhåbentlig ikke er sammen med små piger, eller opfører sig som teenagedrenge, længere. Men altså, herregud, sådan er det jo med boybands."

Senere skriver hun: "Er det ikke godt nok med en tur ned ad memory lane, selvom de unge drenge er blevet skiftet ud med fuldvoksne mænd, og de hvinende teenagepiger med kvinder, der for længst har opgivet barnedrømmen om en tur i dynerne med Jordan & co.? Jeg ved det ikke. Det eneste, jeg ved er, at jeg ikke kunne lade være med at stå med to sæt fødder hvis tæer krummede, fordi det var lidt sørgeligt."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion

ANNONCE