Nyhed

Helmet kommer til Danmark

De hårdt-rockende amerikanere gæster Lille Vega til efteråret

Helmet har været flittige til at besøge Danmark. Sidste gang var i 2012, hvor de gav en udsolgt koncert i Lille Vega. I 2009 gæstede de ligeledes Lille Vega, hvor GAFFAs Morten Gottschalck kvitterede med fem stjerner: http://gaffa.dk/anmeldelse/30750. Endnu engang går det New York-baserede rockbands vej forbi Lille Vega, hvor de i anledning af 20 års jubilæet for deres tredje album "Betty" spiller 22. september. I den forbindelse har de annonceret, at de danske fans kan opleve hele "Betty" albummet blive spillet efterfulgt af en blanding af numre fra bagkataloget. 

Ved Helmets sidste besøg i Danmark spillede de deres andet album "Meantime" fra 1992 i sin helhed. Denne form for koncept-koncert, som man også kan forvente til september, er altså ikke noget nyt for de garvede alternative metallere. 

Helmet startede i 1989, udgav deres debutalbum "Strap it On" i 1990, men det var først med "Meantime", at de for alvor brød igennem. Albummet, der solgte guld og modtog en Grammy-nominering, indeholder blandt andet singlerne "In The Meantime" og "Unsung", der af mange regnes for bandets mest kendte sange til dato.

Flere rock- og metalbands har nævnt Helmet som en indflydelse i deres musik, heriblandt Deftones, Rise Against, Pantera og Tool.

Helmet er et rutineret liveband, og med over 20 aktive år på scenen med sig i bagagen, kan du altså opleve dem igen i Lille Vega 22. september.


Billetsalget er begyndt på Vega.dk

Lyt til "Unsung" her:

 


ANNONCE