Nyhed

Mød PJ Harveys og Kiras producer i København

Rytmisk Musikkonservatorium indbyder til samtale med John Parish – og Kira

Vil du møde en indflydelsesrig musiker, sangskriver og producer med kant, har du i morgen mulighed for at møde John Parish på Rytmisk Musikkonservatorium i København. I et kunstnermøde i øjenhøjde vil vært Henrik Marstal føre en samtale med Parish om hans virke i musikbranchen og musikalske karriere.

John Parish er mest kendt for sit samarbejde med den britiske sangerinde og sangskriver PJ Harvey. Han har produceret adskillige album for sangerinden samt medvirket på indspilningerne. Blandt de helt store kan nævnes det universelt roste "Let England Shake" fra 2011. Det modtog da også fem stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen som bemærkede: "Og på Let England Shake er hun skarp og ubønhørlig. Med medvirken fra Mick Harvey og John Parish er den musikalske retning sat i form af en skurrende minimalistisk rock. Det er næsten PJ Harvey vintage. På en gang skræmmende og betagende. Grimt og underskønt."

I 2001 var han co-producer på Sparklehorses kultklassiker "It's A Wonderful Life". Det var Mark Linkous' tredje album og det første, han vovede sig ud af sin lille gård i Virginia for at indspille. Ud over Harvey og Sparklehorse kan man også nævne Tracy Chapman og Eels.


Herhjemme sad Parish i producerstolen på Kiras "Look Up Ahead" fra 2010 og det meget roste og Steppeulv-vindende "When We Were Gentle" fra 2012. Kira deltager også i anden halvdel af samtalen.

Seancen er gratis og finder sted i morgen på Rytmisk Musikkonservatorium på Leo Mathisens Vej 1, 1437 Christianshavn, klokken 16.00-17.30. Publikum er indbudt til at stille spørgsmål undervejs og alle er velkomne. 

Du kan læse mere om eventen her.

ANNONCE