Nyhed

Nye navne til Corabelle Festival

Roskilde nye elektronikafestival byder på stadion-drum'n'bass og tropiske rytmer

Corabelle løfter lidt mere af sløret for, hvad man kan opleve i Hedeland den 23. august. Den engelske gruppe Chase & Status alias Saul "Chase" Milton og Will "Status" Kennard er på plakaten, og ud over dj-duoens mix af drum, bass, dubstep, pop og rock er der også mamborytmer på progammet, når Tropkillaz og deres latinske toner blander trap, bass og hiphop.

Chase & Status har to gange tidligere gæstet den danske musikscene. Begge gange på Roskilde Festival, i henholdsvis 2011 og 2013.

Programchef for Corabelle, Anders Wahren, udtaler:
"Vi er stolte af at kunne præsentere årets hovednavn på Corabelle - Chase & Status. Chase & Status kommer med et show, der har blæst kæmpe festivaler omkuld verden over, og det er det vildeste at have dem på plakaten til den allerførste udgave af Corabelle. Vi er helt overbeviste om, at det vil være en fest, som folk kommer til at tale om i lang tid - ligesom deres show efter Metallica på sidste års Roskilde Festival, som virkelig gav et energi-boost af en anden verden. Det kan man nu også opleve på Corabelle."

GAFFAs anmelder Christina Majcher tildelte koncerten på Roskilde Festival 2013 tre stjerner under overskriften: "Der burde opfindes et nyt genrenavn til den slags musik , som Chase & Status leverede fra Orange Scene lørdag nat. Her er mit bud: Circle-pit pop."

Chase & Status og Tropkillaz udgør sammen med Moodymann, Alo Wala og Nina Kraviz de første navne på programmet, der foldes ud i Hedeland den 23. august.

Billetsalget er i gang, og de første billetkøbere kan sikre sig en early bird-billet til 495 kr. plus gebyr. Herefter vil prisen være 545 kr. plus gebyr. Find billetter via GAFFA Live.


Se musikvideoen til Chase & Status' "Blk & Blu":

ANNONCE