Nyhed

Otte KarriereKanonen-navne til Smukfest

Juryen har været igang - her er deres dom

Hvis det skulle være smuttet en passiv GAFFA-læsers næse forbi, husede Aarhus i denne weekend dette års udgave af Spot Festival – større opslået end nogensinde tidligere. Vanen tro bestod en del af koncerterne af KarriereKanonens tolv deltagere – hvoraf otte skulle udvælges til det videre forløb.

Alle fik de chancen for at overbevise den hårde jury – bestående af repræsentanter fra Bandakademiet, Smukfest, P3 og P6 Beat – om, at de skulle videre i talentudviklingskonkurrencen. Tidligere har KarriereKanonen været trinbræt for navne som Magtens Korridorer og Marie Key Band, mens de sidste års vindere huser Djämes Braun, Kaliber, The Eclectic Moniker og The Minds of 99 – og må derfor siges at være en attraktiv konkurrence for gryende bands. I år har KarriereKanonens partnere sikret både kreative workshops, målrettet karriererådgivning, airplay, medieomtale og spillejobs.

Efter koncerter, diskussioner og votering har juryen nu udvalgt otte af de tolv, som går videre i forløbet. Den musikalske vifte var bred i år og talte således både folk, singer/songwriter, rap, pop og hardrock – men valgt blev der. De otte navne, der går videre i konkurrencen er:


For Akia, I'll Be Damned, In Lonely Majesty, Keep Camping, König, Sonja Hald, The Attic Sleepers og Xolo Island.

I de kommende måneder vil ovenstående grupper modtage intensiveret rådgivning, hvorefter de alle optræder på Smukfest i Bøgeskoven. Det er efter denne optræden, at de tre vindere af KarriereKanonen 2014 vil blive udpeget. Vinderne vil herefter få skræddersyet deres videre karriereudviklingsforløb.

Indsnævringen af feltet betyder, at de fire navne Ann See, De Danske Hyrder, Phenix og Kristian Warren ikke fortsætter i dette års konkurrence. Har man forelsket sig i et af de fire udgående bands, da fat mod. Man kan nemlig stadigvæk høres deres og de resterende tilmeldtes musik ved at klikke her.


ANNONCE