Nyhed

GrimFest klar med flere nye navne til De Grimmeste Aftner

GAFFA.dk – alt om musik

I'll Be Damned og Jonah Blacksmith er nyeste navne på plakaten

Fredag den 3. juli går Grimhøjgaard ved Brabrand med egne ord i sort. Hardrockbandet I’ll Be Damned spiller en atypisk metalkoncert uden moshpit og wall of death. I stedet sidder publikum på deres tæpper, som de skal ifølge reglerne, men man må stadig gerne headbange og kaste djævletegn.

I’ll Be Damned har blandt andet varmet op for Metallica i Royal Arena og været på Danmarksturné med Baest, og de arbejder nu på deres tredje album. Det er I’ll Be Damneds første rigtige koncert i deres nye konstellation med den nye sanger Mark Damgaard og den ligeledes nye trommeslager Anders Gyldenøhr. Bandet medvirkede dog ved den streamede festival Nordic Noise – streaming for vengeance i maj, hvor GAFFAs anmelder var begejstret. 


LÆS OGSÅ: Rock og metal i streamende strømme

Fredag den 17. juli kommer Jonah Blacksmith (billedet) til Grimhøjgaard med deres på én gang tidløse og moderne folk-rock. Gruppen arbejder for tiden på deres tredje album, hvorfra de allerede har varmet op med singlerne "Monster" og "Honey" i henholdsvis slutningen af 2019 og begyndelsen af 2020. Bandet har adskillige gange fået flotte koncertanmeldelser af GAFFA, senest i november 2019.

LÆS OGSÅ: Thy tager teten – lovende live-snigpremiere på næste album


GrimFest 2020 måtte ligesom stort set alle andre festivaler aflyse, da Mette Frederiksen på et pressemøde den 6. april bekendtgjorde et forbud mod "større forsamlinger", senere defineret til flere end 500 personer, til og med 31. august. Men da Folketinget den 21. maj vedtog, at siddende arrangementer op til 500 personer kunne gennemføres med en meters afstand mellem publikummerne, gav det muligheden for, at De Grimmeste Aftner i stedet kunne se dagens lys. 

LÆS OGSÅ: Flere danske spillesteder genåbner

Koncerterne bliver afholdt i Brabrand på Grimhøjgaard, hvor GrimFest også plejer at blive afholdt. De Grimmeste Aftner er udendørs siddekoncerter, og der vil være mulighed for fuld forplejning i form af mad og drikke, men sørg for selv at medbringe tæpper.


De Grimmeste Aftner vil løbende offentliggøre flere kunstnere, og du kan følge med på deres Facebook eller hjemmeside, hvor du også kan købe din billet. Der er 500 billetter til salg.

De Grimmeste Aftner havde premiere fredag den 12. juni med en ifølge GAFFAs anmelder veloplagt Allan Olsen, og den 26. juni kan du opleve Bogfinkevej til en koncert, der i skrivende stund er næsten udsolgt.

LÆS OGSÅ: ALLAN OLSEN-ANMELDELSE: Knækket pegefingernegl, corona og tryghed igen


Varm op med Jonah Blacksmiths "Honey":

 


ANNONCE