Nyhed

Små-excentrisk rapper til Distortion

Red Bull Music Academy har i år to scener til Distortion, der især byder ind med hiphop

Når gadefesten Distortion løber af stablen 4-8. juni i København, så bliver det med to scener hosted af Red Bull Music Academy (RBMA). I år er RBMA repræsenteret både ved gadefesten og til Final Party.

For første gang kan du finde RBMA på Vesterbro, når akademiet om torsdagen har en scene med til gadefesten. Hvis du møder op her, kan du opleve et line-up af norske Joystick Jay & Olefonken, Black Daniels (Live) feat. Anders Meinhardt og DJ Phase 5 med gæster. Som hovednavn præsenterer scenen det tyske producertalent, DJ Rafik.

Final Party er Distortion Festivals klimaks og finder sted på Refshaleøen. RBMA har i år allieret sig med det Aarhus-baserede hip-hop crew Hukaos. feat. Tais, Louis Rustum og Karl William. Herudover kan de præsentere Mykki Blanco, om hvem de i pressemeddelelsen skriver:


"Sidst, men i den grad ikke mindst er det lidt et scoop, at RBMA kan præsentere den små-excentriske MC, Mykki Blanco. Ud over store roser for hendes originale take på hiphop og trap-musik, er hun også garant for en vild sceneoptræden, hvor intet er sikkert på forhånd."

Mykki Blanco er Michael Quattlebaum Jr.'s feminine kunstnernavn. Den amerikanske rapper dyrker med denne persona grænsen for, hvor skellet mellem de to køn ligger. Nedenfor kan du se musikvideoen til "Haze.Boogie.Life", hvor dette gør sig gældende.

Følg endelig med RBMAs scener på Distortion, for akademiet lover, at der afsløres nye navne på mandag.

ANNONCE