Nyhed

Amerikanske punkrockere i studiet - se kort video

Efter fire års albumpause rører Weezer på sig igen

Der er efterhånden gået fire år siden, at de amerikanske pop-punkrockere Weezer udgav deres sidste plade, men nu er de tilbage i studiet igen. Bandet har postet en kryptisk 20 sekunder lang video online, som viser dem ved at spille en ny sang i studiet. Se den her forneden.

Videoen er filmet i bedste 80'er-retrostil og vækker fornemmelser om slidte VHS-bånd til live. I videoen ser man bandet spille et nyt nummer, før den slutter med et nærbillede af forsanger River Cuomos brille-klædte ansigt, før skriften "In studio now" blinker frem på skærmen. Sidste år kunne Alternative Press melde, at bandet havde planer om at genforenes med produceren Ric Ocasek, som også producerede bandets klassiske debut "Blue Album" i 1994 og det solidt sælgende "Green Album" i 2001.

Der var også nye toner under solen, da bandet i sidste måned satte til søs på deres fem-dages Weezer Cruise med blandt andet Cat Power, Toro y Moi, DIIV, The Cribs og Ash. Ombord spillede de en splinterny sang, "Back to the Shack", hvori Cuomo name-checker trommeslager Patrick Wilson og indfølt synger: "Sorry guys/I didn't realize/That I needed you so much."

Weezer udgav i 2010 albummet "Hurley" efter have signet med et nyt pladeselskab efter at være blevet droppet på baggrund af det forrige udspil "Ratitude" fra 2009. Det modtog fire ud af seks stjerner, da GAFFAs anmelder Erik Barkman tog det under behandling: "På dén front leverer Weezer varen med større træfsikkerhed end længe set.Til gengæld er der ikke meget nyt under solen: Hurley er mest et album for os med en særlig svaghed for sangskriver Cuomos skæve vid og neurotiske bid."


Se det korte klip her:

ANNONCE