Nyhed

Grøn Koncert klar med to nye navne

Burhan G og en festlig duo er føjet til årets program

Muskelsvindfonden og Tuborg kan i dag annoncere, at Burhan G vender tilbage til Grøn Koncert. Desuden løfter de sløret for hvem, der kommer til at åbne festen i år: Det bliver nemlig radio-duoen Lågsus alias Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, der vil varme op under det grønne publikum med dj-rave og gæsteoptrædener fra den danske dancehall- og hiphopscene.

Burhan G debuterede i 2004 med et engelsksproget album og brød for alvor igennem som solist, da sangerens første dansksprogede single, "Kun Dig", udkom i 2008, og samme år fik Burhan G sin solodebut på Grøn Koncert. Siden er det kun gået frem, og i 2013 havde Burhan G to nummer 1-hits på downloadhitlisten i form af "Din For Evigt" og "Kalder Mig Hjem".

Burhan G. fortæller: "Publikum kommer til at høre popmusik, jeg selv synes sætter nye standarder for, hvordan popmusik skal spilles. Vi har lavet et show specielt til Grøn Koncert, hvor jeg får fløjet nogle folk ind fra USA. Jeg går ikke på kompromis med mit ambitionsniveau, slet ikke når jeg spiller live. Det bliver en mega fest!"

Fra fredagsradio til festivalscene

Det bliver radio-duoen Lågsus, der skal skubbe den grønne fest i gang fra P3 Scenen. Bag radioprogrammet og live-navnet Lågsus står de to populære P3-værter Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen.

Hver fredag og lørdag aften leverer de et soundtrack til mange af weekendens fester, ligesom de begge ofte er at finde bag dj-pulten på klubber og diskoteker rundt om i landet. Nu skal radio-duoen sætte festen i gang på Grøn Koncert, og de garanterer rave-stemning og masser af gæsteoptrædener fra den danske dancehall- og hiphopscene.

Pelle Peter Jensen fortæller:

"Lågsus live er en fest. Nicholas og jeg er bag dj-pulten, og så har vi inviteret nogle rigtig dygtige musikere til at komme og holde festen sammen med os. Det er et line-up, som vi er svært glade for. Der er garanti for, at det bliver vildt, og vi kommer til at yde maksimalt for at få gang i festen."

Hvilke musikere, der skal med Lågsus på scenen, offentliggøres løbende i Lågsus på P3. Dog kan sløret for det første navn allerede løftes nu – det bliver nemlig TopGunn, den unge Nørrebro-rapper, der står bag de to hits "Hem'ligt Nummer" og "Tilbud".

Nye musikalske møder

I Grøn Koncerts 32 år lange historie har der været tradition for at give publikum eksklusive musikoverraskelser, og det vil ifølge Grøn Koncert også sætte sit præg på dette års musikprogram. Således lover Grøn Koncert publikum musikoplevelser med konstellationer og mash-ups, der ikke er set før. Grøn Koncert har allerede offentliggjort Tim Christenen og Mads Langer, der vil give et fælles show på årets turné.

Dette er helt i tråd med Tuborg og Muskelsvindfondens ønske om at lade Grøn Koncert udgøre rammerne for et mangfoldigt møde mellem publikum, frivillige og musikere, hvor alle kan mødes uanset forskelle.

Se årets turnéplan her:

Kolding, Hylkedalvej, Seest, den 17. juli
Randers, Paderup, arealet mellem Hammelvej og Paderup Boulevard, den 18. juli
Aarhus, Marienlystvej, 8210 Aarhus V., den 19. juli
Aalborg, "Trekanten" ved Hvorup Kirkevej, den 20. juli
Esbjerg, Skibhøj, den 24. juli
Odense, Dyrskuepladsen., den 25. juli
Næstved, Holsted Nord - Ringstedgade/Holsted Allé, Næstved, den 26. juli
København, Valbyparken, den 27. juli

Find billetter via GAFFA Live

 

ANNONCE