Nyhed

Hør $extape træffe en Bad Decision

Birk Storm og sangerinden Stine Kinck i nyt, forførende samarbejde

Tidligere vinder af KarriereKanonen Birk Storm har slået pjalterne sammen - eller måske snarere taget dem af? - med sangskriveren Stine Kinck under navnet $extape. For kun to uger siden havde de deres første session sammen i Storms lejlighed, og det er der nu kommet en debutsingle ud. Varmen bliver skruet op i den hede "Bad Decision", som du kan høre på Soundcloud ved at følge linket her forneden.

"Bad Decision" beskrives ikke som en kærlighedshistorie, men en x-rated popsang. Med dens lumre r&b-beat kan den da også fremkalde sveden på selv den mest kølige istaps pande. Lyrisk set beskriver sangen uden omsvøb en detaljeret beskrivelse af to menneskers beskidte sex-fantasi.

Birk Storm vandt i 2008 P3s KarriereKanonen med sit artist-projekt Birk Storm, og han var for nylig P3-aktuel med remixversionen af sangen "R.I.P." og med singlen "Væk For Evigt" som er en støttesang til Kræftens Bekæmpelse, skrevet i samarbejde med sangerinden Søs Fenger. Den dansk/senegalesisk sangerinde Stine Kinck slog igennem på den danske musikscene i 2011 med den populære sang "Kom Med Mig", produceret af Donkey Sound. I 2013 var Stine én af de otte finalister i KarriereKanonen med projektet Kinck. 

Hør den lumre "Bad Decision" på Soundcloud her

ANNONCE