Nyhed

Jared Leto fra 30 Seconds To Mars vinder Oscar

Forsangeren fra det amerikanske rockband vandt i nat én af de større priser

I nat dansk tid vandt den amerikanske skuespiller Jared Leto en Oscar for "Bedste mandlige birolle", for sin optræden i filmen "Dallas Buyers Club". Jared Leto vinder prisen for at spille den transseksuelle, hiv-smittede Rayon, som hovedrollen i filmen, spillet af Matthew McConaughey, der i øvrigt vandt for "Bedste Mandlige Hovedrolle", møder på sine sidste dage, som aids-diagnosticeret. 

Foruden at være en fremragende skuespiller er den 42-årige amerikaner også forsanger i bandet 30 Seconds To Mars, som han har sammen med broderen Shannon Leto og Tomo Miličević. 30 Seconds To Mars blev dannet tilbage i 1998 og har siden starten udgivet fire studiealbum, hvoraf "Love, Lust, Faith and Dreams" fra sidste år er deres seneste.

Det er ikke mere end 10 dage siden, at Oscar-vinderen faktisk var i Danmark for at optræde med 30 Seconds To Mars. Denne koncert kvitterede GAFFAs anmelder Kasper Bruun Vindum Brandt for med fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende: "På sidste nummer styrter den ekstroverte forsanger rundt, nu iklædt en blazer besat med guld-pailletter. Her opfordrer han til, at vi alle sammen skal have vores livs fest. Det tror jeg, virkelig nogen har. Det ser hvert fald sådan ud, når man ser et enstemmigt, stående (på både gulv og balkon) publikum, der danser og hopper – nu med hvid konfetti i luften. Til ekstranummeret Bright Lights inviterer bandet et hav af mennesker op på scenen. Jeg tror, de har deres livs fest. En vellykket aften med et vellykket publikum – spacerockerne kan deres kram, og det skinner igennem". 


 

 

 


 

ANNONCE