Nyhed

Kent kommer til København – to gange

Det svenske rockband har imidlertid også stablet deres egen sommerfestival på benene

Nyheden er opdateret med info om koncerten 7. juni

Sveriges største rockeksport Kent smider deres nye album på gaden den 30. april, og udfra den første single "La Belle Epoque" at dømme bliver det igen en poppet affære. Københavnerne får nu en mulighed for at høre svenskerne udfolde de nye sange, når de besøger hovedstaden hele to gange, nærmere bestemt Store Vega, den 13. maj i år, og på Rosenborg Eksercerplads den 7. juni. 

De populære svenskere har dog større planer end blot en turné rundt på Nordens spillesteder. De har skam også stablet deres egen festival på benene, som er sat til at løbe af stablen to forskellige steder. Det melder de udfra deres hjemmeside kent.nu. I tidens ånd er festivalen døbt #KENTFEST, og indtil videre har de annonceret, at Nina Persson, Junip og Tove Lo står klar til at feste med. Flere navne vil løbende blive annonceret.


Om initiativet skriver Kent selv:

"#KENTFEST er ikke den typiske festival, men bandets egen vision om, hvordan den perfekte festival bør være! Publikum bydes velkommen for en hel dag i Kents verden, der ud over at byde på fantastisk musik også byder på et begivenhedsområde ud over det sædvanlige! Madboder, udskænkningssteder, aktiviteter og eksemplarisk service! På #KENTFEST prioriteres den besøgende først!" 

Vil du gerne spendere én hel dag i Kents vision af den perfekte festival, er det om at booke en billet til Sverige. #KENTFEST kommer til at foregå følgende steder: 

Göteborg, Ullevi, søndag den 1. juni
Stockholm, Gärdet, søndag den 15. juni


Billetinfo følger. 

 

ANNONCE