Nyhed

Kom til debat med en GAFFA-anmelder på fredag

Ole Rosenstand Svidt debatterer anmeldergerningen med livemusik ved Jens-Ulrik Kleemeyer fra Green Lives

Anmeldere er bedrevidende, mavesure, misundelige og en samling fallerede musikere, der aldrig blev til noget. Fordommene om musikanmeldere er mange. Nu kan du få dem be- eller afkræftet, når GAFFAs mangeårige anmelder Ole Rosenstand Svidt (billedet) debatterer anmeldergerningen på fredag den 21. marts klokken 17 på Café Gemmestedet i Aarhus.

Svidt diskuterer med den aarhusianske musiker Julius Nielsen. Sanger og sangskriver Jens-Ulrik Kleemeyer, kendt fra bandet Green Lives, giver et par numre, der umiddelbart herefter bliver anmeldt live på scenen. Ole Rosenstand Svidt svarer gerne på spørgsmål fra salen.

Ved arrangementet vil der også være mulighed for at overvære et interview med formidlingskoordinator fra ARoS, Birgit Pedersen, og de to unge kunstnere Emil og Mikkel, der fortæller om den aktuelle junior-udstilling på ARoS, "Catch14". De vender, hvad udstillingen går ud på, om ARoS ensretter de unge, eller om museet får nye input af de unges tanker. Denne debat begynder allerede klokken 16.


Du kan også, cirka 16.30, overvære en politisk debat mellem Torsten Gejl fra det nystartede parti Alternativet (stiftet af tidligere radikal kulturminister Uffe Elbæk) og Niels Christian Selchau-Mark fra Det Konservative Folkeparti.

Der er gratis adgang. Alle tre debatter er en del af det nystartede initiativ, Live-Magasinet, der byder på interviews med aktuelle personligheder foran et livepublikum.

Læs mere om arrangementet her.


ANNONCE